søndag den 15. august 2010

Store babser i læder corsagerMin mand bliver 40 år til oktober, men han har meget længe gerne ville holde en stor havefest. Og da vejret som bekendt ikke er til havefest i oktober holdt han fest i går aftes for 33 af hans mandlige venner. Min mand havde sørget for en rigtig drenge-røvs fest med rodeo-tyr, økse-kast, volleyball, pile-skydning, slå-søm-i-en-træstub og herre-mad på grillen. Han havde gjort rigtig meget ud af det og han havde en vidunderlig aften.

Til en rigtig herrefest hører også kage til og det skulle selvfølgelig være store babser. Begge kager er lavet i en hjerteform med bryster lavet i wilton sport ball form. I hjertekagerne er der lyse sukkerbrødsbunde med lys chokolade ganache og blåbær creme a la Mette Blomsterberg. I brysterne er der Bondekonens chokoladekage. Hele herligheden er smurt op med 1:1 chokolade ganache.

Mændene skulle efter sigende have syntes rigtig godt om kagerne og mange kunne IKKE holde fingre væk....

Opskriften på blåbærcremen postes senere på ugen. Ha' en dejlig søndag.


22 kommentarer:

 1. Så fina de är! Läckert att du använt hjärtformar till dessa =)

  SvarSlet
 2. Vildt flotte! Gid man havde været en flue på væggen lige dér! :-)

  -PiaMarianne-

  SvarSlet
 3. De ser da også indbydende ud :-P

  Hvis jeg lavede noget lignende til gemalen, ville han nok blive noget perpleks!

  SvarSlet
 4. De er superflotte. Det må have været sjovt.
  Jeg kan godt lide de kønsopdelte fester en gang i mellem. Da jeg fyldte 30 havde jeg placeret alle kvinderne i den ene side af lokalet og alle mændene i den anden. Det gav en helt anden og meget intens snak overalt.
  Knus til dig

  SvarSlet
 5. Det er nogen meget flotte babser, dem har du lavet helt perfekte :-) Sikke en fest de må have haft. Det lyder ihvertfald som en rigtig mandeaften.

  SvarSlet
 6. Hvor er de flotte, og hvor er det skønt at se en babs kage uden brystvorter !!!! Det synes jeg bare ikke er ... fedt på en kage... hihihi

  Men dine er virkelig flotte !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 7. Hvor er de flotte - lige til at bide i (høhø)

  SvarSlet
 8. @Hanna: Tak. Jeg synes også at hjerteformen er god til en brystkage.

  @Pia Marianne: Tak skal du ha'. Ja, jeg gad også godt have set deres øjne, men jeg havde trukket mig tilbage i et sommerhus, så mændene kunne "lege" i fred.

  @Piskeriset: Ja, min mand var klog nok til at sige, at han meget hellere ville have mine.... (Yeah right!)

  @Signe: Tak. Ja, det var sjovt at lave dem. Jeg har også været til en fødselsdag hvor mændene i den ene ende og damerne i den anden. Det var faktisk meget hyggeligt. Men ellers kan jeg nu godt lide kombinationen mellem mænd og kvinder til en fest :-)

  @Vibeke: Tak søde. Det var mine første babse-kager, så jeg var lidt spændt på om de mon blev lige, glatte og pæne. Men du har jo tidligere fortalt mig lidt om hvordan man gør, så jeg har bare lyttet godt efter :-)

  @Marianne: Tak. Jeg er ret frimodig og ikke ret sippet, men jeg synes faktisk heller ikke at de der brystvorter altid falder lige heldigt ud på folks brystkager, så derfor undlod jeg det. Og der er vist noget om, at mænd godt kan lide at der er noget de kan "klæde af" :-)

  @Anne: Tak :-)))

  SvarSlet
 9. Hvor er de bare geniale :D Viste lige min kæreste dem, han synes de er vældig fine og jokede med at de kunne være sjove at få med på sin arbejdsplads (ren mandearbejdsplads), når han holder om 2 uger :P

  SvarSlet
 10. Tak Carina. Ja, sådanne brystkager ville sikkert skabe glæde på en mande-arbejdsplads :-)

  SvarSlet
 11. De er bare blevet rigtig flotte og de gjorde vel nok lykke.... ;o)

  SvarSlet
 12. Kære Camilla
  Jeg ved ikke om du får læst i dine gamle indlæg, men jeg har lige fundet dine frække brystkager. De er bare så flotte og jeg har lavet en lille henvisning til dig og hvor du har formene fra (eller hvor man kan købe dem)
  det må prøves en dag.
  kh lone.g

  SvarSlet
 13. @Lone: Tak Lone. Jo, jeg får en mail, når nogen lægger en besked, så jeg kan følge med selv på gamle indlæg. Formene har jeg købt i USA.

  SvarSlet
 14. Hej Camilla - super flotte kager. hvad er det sorte og røde lavet af. Er det bare fondant? Synes, at de har en mere skinnende overflade end når jeg laver kager med fondant, så jeg er lidt nysgerrig

  SvarSlet
 15. @Christina: Tak skal du have, Christina. Det sorte og røde er færdigindfarvet fondant.

  SvarSlet
 16. Hvordan har du formet brysterne?? - og hvad er de af?

  det er for fedt lavet.! jeg vil prøve at gøre dig kunsten efter en dag ved lejlighed :p

  tænker lidt at grundformen også kunne være sjovt til en frø - eller andet med kæmpeøjne :P

  SvarSlet
 17. @the small one: Brysterne er lavet af kage som er bagt i en Wiltons sports ball form, dvs to halvrunde kager. Ja, formene kan bruges til mange andre virkelig sjove ting.

  SvarSlet
 18. Sej kage, så flot ... Har lige et spørgsmål, hvor mange lag er der i kagen? Altså hvor mange bunde? Virkelig flot som du har fået fondanten til at ligge! Kh Gry

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange gange undskyld for det sene svar. Dit indlæg er simpel hen forbigået min opmærksomhed. I "kroppen" er der tre bunde og i "brysterne" er der bare almindelig fast kage.

   Slet
 19. Hej Camilla.
  Super fed blog, med mange gode tips.
  Har du understøtte brysterne eller har du bare lagt dem på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde kommentar. Brysterne er understøttet af en tynd pap kage plade.

   Slet