lørdag den 2. maj 2009

Tvillinge konfirmationskage


En af mine medarbejdere har tvillinger og de er meget forskellige. Den ene bruger al sin fritid på sin hest og den anden på computere. Og da alle har jo brug for at føle sig særlige til sin konfirmation, skulle de også have hver deres kage.
Heste-kagen er lyse bunde med hindbærmousse.
Computer-kagen er chokalodebunde med lys chokoladeganache.

9 kommentarer:

 1. Hej Camilla
  Selv om jeg ikke lige kunne huske hvornår og hvilke kager du skal/skulle lave... Så har jeg glædet mig meget til at se en kage/r fra dig... Og jeg er ikke skuffet :-)

  De er så fine. Din hest og de der græs totter er bare .... *Tommeltot op*
  Computeren er så godt lavet .. Med bitte små tastatur knapper :-) COOL

  De kan da kun være blevet glade -SS-

  SvarSlet
 2. Tak søde. De var også sjove og hyggelige at lave.

  SvarSlet
 3. Super flotte - og ja, selvom man er tvilling, tror jeg helt sikkert det er vigtigt at være i centrum...

  SvarSlet
 4. WOW Kan vildt godt lide den med hesten :)

  SvarSlet
 5. Fantastiske kager du har lavet... Har hentet inspiration og opskrifter en del gange efterhånden, og min familie er ret begrejstret for al den kage... :-) med fik et job med at lave kage til min søsters 18 års fødselsdag, og der skulle selvfølgelig bl.a. en hest på, så ville kopiere den nuttede siddende hest du har lavet, men det fungerede slet ikke.. var meget tæt på total hysteri efter 3 aftener i træt med heste forsøg. Så jeg måtte tilsidst opgive, og istedet låne en hest fra min datters legetøj... Men hest kom der da på kagen, og kagen blev godkendt af både søs og datter ;-)
  med hilsner og tak
  Tina

  SvarSlet
 6. @Anonym (Tina): Tusind tak for din søde kommentar og historie. Ja, det kræver noget øvelse og hysteriske anfald inden det lykkes :-)

  SvarSlet