En af min mands venner fisker meget og gerne fluefiskeri. I går holdt han 40 års fødselsdag og jeg havde kage med. Hans ynglingsflue er en "pink glimmerreje" og den måtte jeg jo selvfølgelig efterligne.
Kagen består af to lyse bunde og en chokolade bund med lys chokolade ganache og hindbær mousse.
Hvor er den flot Camilla. Ser fantastisk ud at fisken kommer "op" af kagen. Glæder mig til at se "vores" kage i næste weekend ;-)
SvarSletHa en dejlig uge
Som altid er jeg bare benovet.
SvarSletNår du laver sådan en kage, laver du så fisken i forvejen? Og er fisken af sugarpaste hele vejen igennem (det er måske et tåbeligt spørgsmål:o))
Tak skal I have :-)
SvarSletJa, Hanne, når jeg laver fisk eller andet pynt, så kan det holde sig uendeligt og derfor kan det laves i forvejen. Fisken er SP hele vejen igennem blandet op med tylose.
Hvor er den bare god
SvarSletSo cool!And those details...wow!
SvarSletTak Heidi :-))
SvarSletThanks a lot "Miiuska"
Hej igen Camilla
SvarSletTak for dit svar. Jeg glæder mig til at prøve at modellere med sugarpaste.
Laver du din egen sugarpasta?
Jeg har her i weekenden forsøgt med en marshmallow fondant. Men syntes, at den var noget hårdt at arbejde med. Og så var der lyserøde marshmallows imellem ... så fondanten blev også lyserød. Ikke så smart.
Hilsner Hanne
Nej, Hanne det gør jeg ikke. Jeg har tre børn og en chefstilling, så her har jeg valgt at springe over hvor gærdet er lavest og købe mig til det. Men jeg synes det er svært at finde en god.
SvarSletHold da op!! Jeg er virkelig imponeretover dine kagekreationer!! Det er jo kunst;o)
SvarSletTak skal du have :-)
SvarSletHaha hvor er den sjov. Elsker fisk.
SvarSlet@KunstnerKram: Tak :-) Så var denne fisk måske lige noget for dig :-)
SvarSlet