søndag den 1. marts 2009

Slik-sulten?

Det er meget "moderne" at komme på sukkerafvænning. Tænk engang at bo i et land, hvor der findes folk, der er afhængige af sukker, når der i andre lande findes folk, der dør af sult. Det er sgu tankevækkende.

Men jeg erkender blank, at jeg ER sukkerafhængig. Jeg elsker slik og kan febrilsk støve skabene igennem for at finde noget, der ligner slik. Og går det helt galt kan man jo altid lige finde en sukkerknald!

Salt lakrids er nu klart den helt største favorit. Jo mere salt og stærkt, jo bedre. Jeg er overbevist om, at hvis jeg en dag skal opereres i maveregionen, så vil jeg se sort ud indvendig.

Jeg er lidt irriteret over, at jeg er afhængig af det, men på den anden side drikker jeg ikke kaffe eller ryger, så helt galt står det vel næppe til.

Da min niece, som bliver 10 år i dag, ønskede sig en slik-kage, ja, så gik jeg straks i gang med at lave slik. Alt slikket er hjemmelavet.

Kagen er Bondekonens chokoladekage.

5 kommentarer:

 1. Hej Camilla
  Den er altså bare total lækker at se på... Man bliver virkelig slik sulten... Også selvom man har været på sukkeafvænding ;-)

  Men du har ihvertfald gjort det igen... BRAVO !!

  SvarSlet
 2. Tak skal I have. Min niece var også meget stolt over at have den med i skole. Og var jo det allervigtigste. Bare børnene nu ikke fik ondt i maven - når nu "slikket" ikke var andet end sukker :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er det egentligt vildt, at du selv har lavet slikket. Jeg har set din kage før, men først nu lagt mærke til, at det er hjemmelavet. Flot:-)

  SvarSlet
 4. @Nanna: Tak Nanna. Ja, det kom da til at ligne meget godt. Det var sjovt at lave, selvom jeg var ved at blive tosset af at lave kuglerne til kanten.

  SvarSlet