De var meget enige om, at det skulle være et enkelt design med kirsebærgrene og intet andet. Og det falder jo lige i min smag, så det var meget nemt for mig at opfylde deres ønsker. Jeg bor i øvrigt med udsigt ud over en kæmpe kirsebær plantage, der netop har stået i fuldt flor. Fantastisk udsigt, selvom den desværre tager noget af vores udsigt over vandet.
Men når kirsebærrene blomstrer, så ved man bare, at foråret er i gang og sommeren er på vej. Derfor forstår jeg godt, at Carina og Allan valgte netop dette tema for deres bryllupskage. Bryllupskager med kirsebærgrene er dog meget anvendt, så det er ikke noget revolutionerende design jeg her har kreeret. Jeg valgte at lave tre grene med masser af kirsebærblomster på. Jeg lavede 180 (!) blomster, hvilket tog mig 4 aftener i træk at lave. Jeg satte mig simpel hen i sofaen hver aften efter børnene var lagt og lavede de små blomster - man kan vel multitaske :-)
Her følger billeder af de andre to grene:
Og herunder følger nogle nærbilleder:
Og til sidst et billede af de 180 blomster. Jeg fik ikke brugt dem alle. Jeg havde ca. 40 i overskud.
Kage fakta:
Kage og fyld: Alle tre kager har ens indhold. De indeholder 2 lyse lagkagebunde og og 1 chokoladebund. Kagerne er fyldt med lys chokolade ganache og hindbær mousse.
Forme: Kagerne er bagt i 3 runde forme á 9" / 23 cm, 11" / 28 cm og 13" / 33 cm.
Andre fakta: Kager er betrukket med fondant. Kirsebærblomsterne er lavet af fondant med tylose i. Se min How-to-do på hvordan man laver dem. Kanten rundt om kagerne er lavet af Royal Icing med en rund tyl fra Wilton i størrelse 8.
Andre bryllupskager:
Bryllupskage med orchidéer og monogramBryllupskage med roser og liljekonvaller
Flower Power bryllupskage
Rigtig god weekend til jer alle!
Smuk smuk smuk ♥♥
SvarSletHåber de får en dejlig dag.
Ja, man kan næsten kun sige smuk, smuk, smuk - de må være lykkelige på alle måder!
SvarSletHoooold da op! Nu får jeg lyst til at gifte mig igen! (altså stadig med gemalen min - meeeen en fantastisk mulighed for at få endnu en bryllupskage ;-))
SvarSletMeget, meget smuk!
Страхотно красива!
SvarSletSikke et arbejde.
SvarSletDen er meget meget flot
Smuk kage og fine blomster, og du er jo næsten blomsterbinder eller blomsterpige med grønne fondantfingre - puha 180 blomster, jeg bliver helt svedt. Flot arbejde :-)
SvarSletHvor er den bare fantastisk flot - dine 4 timer med blomsterne har bestemt været det værd.
SvarSletÅåååå... Altså Camilla. Den er bare gudesmuk. Jeg har også en bryllupskage om noget tid, hvor brudeparret ønsker sig meget lig dette design. Det er også bare så romantisk.
SvarSletRigtig smuk! :-)
SvarSletSuk... hvor er den flot:-)
SvarSletOj så fin! Måste vara en av de vackraste körsbärsblomstårtorna jag sett!
SvarSletHvor er den fantastisk! Dine venner er godt nok heldige at have én som dig!
SvarSlet/Louise
@Merete: Tusind tak Merete :-)
SvarSlet@Tante sød...: Tak for den søde besked :-)
@Piske: Taaak Piske :-) Jeg ville da elske at lave en bryllupskage til dig, hvis du og gemalen skulle få lyst at gifte sig igen :-))
@Нели: Много благодаря
@Tennea: JTak. Ja, det var et stort arbejde.
@SushiStegen: Tak søde. Jeg har faktisk også bundet brudebuketter engang, men ellers har jeg faktisk ikke spor grønne fingre.
@Camilla: Tak Camilla. Det tog nu ikke kun 4 timer, men 4 aftener i træk. Og tro mig, det var mere end 4 timer :-)
@Fruens kager: Tusind tak, Annette :-) Du kan godt glæde dig, for jeg nød virkelig at lave denne kage.
@Godte: Tak Godte :-) PS!! Jeg har forsøgt at kommentere på din blog flere gange, men Blogger lader mig ikke kommentere. Prøv at ændre kommentarindstillingerne til "Pop up", så kan jeg få lov igen (hvis du altså gider at høre mere på mig :-D)
@Pyntekagen: Tusind tak Nanna :-)
@Tove: Sikke en flot kommentar. Der e rvirkelig lavet mange kirsebærblomst kager, så det glæder mig hvis du finder den smuk. Tak :-)
@Hjertemad: Tak Louise, det var sødt skrevet :-)
Jeg vidste den ville blive fin :-)
SvarSletJeg har forresten ledt efter en petunia veiner, hvor har du købt din?
Har forresten lige fået kanelbullarforme ind af døren, så sender lige en mail vedr. det
Hej Camilla,
SvarSletaltså endnu engang kan du give en anden mindreværds-komplekser! Hvor er den smuk - enkel og elegant :o)
knus
Camilla
@Kagemums: Tak :-) Jeg kan desværre ikke huske hvor jeg har købt den :-( Men er ret sikker på at det var i udlandet. Skønt at formene er kommet hjem. Send mig en mail med kontonr og beløb.
SvarSlet@Camilla: Tusind tak, Camilla :-) Nu ikke få mindreværd, du. Det ønsker jeg ikke. Klem
Meget smuk og elegant bryllupskage. Jeg er vild med dine kirsebærblomster grene :-)
SvarSletWAUW!!!!!
SvarSlet@Vibse: Tak søde. Jeg er selv mest til det enkle og denne repræsentere det meget godt.
SvarSlet@Anonym: He, he, tak!!
Riktig flott!
SvarSlet@Laila: Tusind tak :-)
SvarSletIhh hvor er den da bare smuk. Elsker kirsebærblomster og din kage får mig til at elske dem endnu mere
SvarSlet@Heidi: Tusind tak Heidi :-) Ja, kirsebærkblomster er bare så smukke.
SvarSletHej
SvarSletDet er en super side du har. Jeg står for at skulle lave en bryllupskage, men har spørgsmål ift. opbevaring af kagen efter jeg har puttet fondant på. Jeg har søgt noget på det, men kan ikke rigtig finde noget.
Håber du kan hjælpe.
@Rikke: Tusind tak Rikke. Hvis kagen indeholde fløde, så skal en kage altid opbevares på køl uanset om den er med eller uden fondant. Sørg for at have god plads i køleskabet. Helst en hel fri hylde og så skal det selvfølgelig være rent. Sørg for at det er godt koldt og at der ikke er andet i køleskabet, der lugter. Held og lykke med projektet.
SvarSletTak for det hurtige svar. Bare lige for at høre. Du putter ikke film eller lignende over?
SvarSletHej
SvarSletRigtig dejlig side du har.
Jeg har lige lavet min første kage med fondant overtræk, efter at have fundet en side der gav mig mod på det:) Alt var vellykket til den kom på bordet. Der blev den klistret/svendende. Hvordan kan det være? Jeg have den i køleskabet. Kan det være vejret/luftfugtighed?
Hej Rikke og Sofie
SvarSletUndskyld det sene svar, men jeg har været bortrejst i en uge.
@Rikke: Nej, jeg putter ingenting over. Den står som den er i køleskabet.
@Sofie: Tusind tak Sofie. Ja, fugtigt vejr er fondantkagers værste fjende. Så server den altid med det samme den skal spises - dvs ikke noget med at lade den stå ude ½ time inden den serveres. Når det er sagt, så kan det også skyldes manglende eller dårlig opsmøring, så en frugt / bær mousse er i kontakt med fondanten. Syren i frugt / bær får nemlig fondanten til at "smelte" / svede. Held og lykke med næste projekt som forhåbentig bliver knap så svendende :-)
Hej Camilla
SvarSletEt hurtigt spørgsmål : hvordan sætter du blomsterne på?
Den er bare SÅ flot den kage :)
Mvh. Line
@Rosengreen: Tak skal du have, Line. Blomsterne "limes" fast med Royal icing (æggehvideglasur). Det holder super godt.
SvarSletHej Camilla.
SvarSletHvor meget fondant har du brugt til denne kage? Jeg står selv og skal lave en bryllupskage og er blevet i tvivl om jeg har købt for lidt fondant.
Vh. Claudia
@Anonym (Claudia): Uha, det kan jeg ikke huske. Men der går en del til til sådan en stor kage. Køb hellere lidt for meget. Hvor meget har du købt?
SvarSletHej
SvarSletSuper flot kage :)
Hvordan har du lavet grenen?
- hvad beslår den af osv?
Jeg har ikke kunne finde et svar nogle steder, så håber du vil hjælpe :)
@Anonym: Tak skal du have. Grenen er lavet af chokolade fondant fra Funcakes.
SvarSletTusind tak :)
SvarSletHvor mange personer er denne kage til? Hvor er den bare smuk
SvarSlet@Anonym: Tak :-) Kagen her er til ca. 60 personer
SvarSletHej Camilla!
SvarSletSikke en mega flot kage du har lavet. Jeg skal snart lave en bryllupskage. Min spørgsmål er: hvor mange timer kan kagen stå ved bryllupsfesten, nu hvor der er fløde i hindbærmoussen?
Tak for hjælpen.
Tak for din søde kommentar. Generelt kan flødecremer ikke stå ude ret længe (max 1/2 time). Den tåler dog godt at stå i 1 time, men jeg anbefaler eet generelt ikke fordi sådan noget mousse smager klart bedst helt koldt.
Sletok. Har du nogle opskrifter på fyld/creme med hindbær men uden piskefløde i? tak for hjælpen endnu engang.. :)
SletNej, det gør jeg faktisk ikke lige på stående fod.
SletSmuk, smuk kage... Hvad har du imellem lagene for at holde den stabil? Og bruger du pinde/sugerør i kagerne under? :)
SvarSletHilsen Stine
Tusind tak for din søde kommentar. Beklager, at jeg ikke har svaret før, men jeg har lidt travlt pt.
SletJeg har beskrevet det at stable en kage i min gundlæggende guide i kage-dekoration. Se link: http://himmelske-kager.blogspot.dk/2011/03/grundlggende-kagedekoration-trin-6-at.html
Hej Camilla
SvarSletVi skal holde Kobberbryllup, og da vi aldrig fik en bryllupskage til vores bryllup, må det være tiden nu :-)
Jeg vil høre, om du kan huske, hvor store ringe du brugte til denne kage, vi bliver nemlig ca. 50-60 personer.
Derudover har jeg fundet en udstikker på http://kagebutikken.dk/product/dobbelt-blossom-praeger-med-silicone-del-442/ Tror du den kan bruges? Hvor store er dine blomster ca?
Sidst men ikke mindst måske et dumt spørgsmål, men hvordan undgår du at kagen falder sammen/maser de nederste lag?
Jeg brugte 7, 9 og 11 inch kageforme og det var til ca. 50 personer. Ja, den udstikker / præger er fin til formålet. Ift at stable kagen, se link: http://kagebutikken.dk/product/dobbelt-blossom-praeger-med-silicone-del-442/
SletHov, fik kopieret forkert link ind: http://himmelske-kager.blogspot.dk/2011/03/grundlggende-kagedekoration-trin-6-at.html
SletDet er dog den smukkeste kage jeg længe har set. Den vil jeg gøre efter. Var der til 60 personer her, det skal jeg nemlig lave. Hvor mange timer brugte du på kun at pynte den? Jeg laver alle blomsterne ugen før :-)
SvarSletTusind tak for din søde kommentar. Ja, kagen var til 60 personer. Jeg kan ikke huske hvor mange timer jeg brugte, men det tager jo en del tid. Blomsterne kan man sagtens lave ugen før.
Slet