søndag den 2. november 2008

Halloween-fødselsdagskage


Gustav var til børnefødselsdag med klassen i går, hvor temaet var Halloween. Til denne fest måtte der jo en halloween kage til med spøgelser. Kagen var Bondekonens chokoladekage uden fyld.


12 kommentarer:

  1. Uhmmm bondekonens chokolade kage... den må prøves...:o9. Det ser godt med det der Flikre ;o)

    SvarSlet
  2. Hej Camilla, spøgelser og græskar er vel udført i marcipan og spindelvæv i hvid glasur, men vi diskutere om chokoladekagen er overtrukket med sort marcipan el. glasur. Hvis ja, hvad har du så brugt som farve? blæksprutte=

    SvarSlet
  3. Hej

    Spøgelser og græskar er lavet af fondant / sugarpaste (sukkermasse). Spindelvæv er lavet i Royal Icing (æggehvideglasur). Kagen er betrukket med sort sugar paste. Den er købt sort, men sort pasta farve kan købes. Alle farverne jeg har brugt er pastafarver der er egnede til at indfarve netop sugar paste. Sugar paste og pata farver kan købes hos Kagebutikken eller Kagekompagniet.

    Hilsen Camilla

    SvarSlet
  4. hej camilla tak for info

    SvarSlet
  5. kan man få opskriften på den?

    SvarSlet
  6. @Anonym: Kagen, der er anvendt er "Bondekonens chokoladekage" og opskriftern ligger i venstre side af bloggen.

    SvarSlet
  7. Hej
    Sad lige og spekulerede over hvad du har sat under græskarerne for at de danner kroppen ..?

    Vh Dorthe

    SvarSlet
  8. @Anonym (Dorthe): Mener du ikke hvad der er under spøgelserne? Der er en hvid kegle fondant under spøgelserne.

    SvarSlet
  9. Har du smurt kagen op med noget inden du overtrækker den eller har du bare lagt fondanten direkte på chokoladekagen?

    SvarSlet
  10. Hej Camilla

    Er totalt novice ud i det her.
    Hvilken creme har du brugt til at smøre op med?

    Kan kagen bages f.eks. tirsdag, pyntes onsdag og spises torsdag eller bliver den så for tør?

    Jeg ville købe færdig fondant i sort og hvid og så selv indfarve det med orange og lidt grønt til græskarrene, hvor meget fondant bruger du af hhv. det sorte og det hvide til denne kage?

    Hilsen
    Sine

    SvarSlet
  11. @Sine: Prøv at læse min guide "Grundlæggende kagedekoration". Den fortæller alt hvad du behøver at vide. Jeg kan ikke huske hvad jeg konkret brugte til netop den kage, men jeg bruger helst 1:1 ganache. Opskrift findes på bloggen. Det er ok at gøre som du skriver. Mængden af fondant afhænger af hvor stor kagen er og hvor tykt laget er, så det er lidt svært at sige præcist.

    SvarSlet