tag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post8745674532231249759..comments2024-03-07T11:35:35.968+01:00Comments on Himmelske kager: Lemon curdCamilla (Himmelske Kager)http://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comBlogger32125tag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-5214834537964554982014-03-18T12:58:04.406+01:002014-03-18T12:58:04.406+01:00Det er smør som i Lurpak. Jeg bruger saltet. Det er smør som i Lurpak. Jeg bruger saltet. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-39988900122089787892014-03-18T12:23:58.651+01:002014-03-18T12:23:58.651+01:00Hej.
Snakker vi smør ligesom Lurpak - og i så fal...Hej.<br /><br />Snakker vi smør ligesom Lurpak - og i så fald usaltet? Eller margarine?<br /><br />ChristinaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-33664465386974846502014-02-13T09:16:50.328+01:002014-02-13T09:16:50.328+01:00Jeg bruger bare lemoncurd alene. Hvis du vil "...Jeg bruger bare lemoncurd alene. Hvis du vil "mildne" smagen så bland det evt op i mascapone. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-79703485155448574222014-02-12T19:52:00.093+01:002014-02-12T19:52:00.093+01:00Hej...
Jeg er bare nysgerrig; i macarons fylder d...Hej...<br /><br />Jeg er bare nysgerrig; i macarons fylder du dem så med både lemoncurd og smørcreme eller kun lemoncurd?<br />(skal nemlig forsøge mig i morgen:D )<br />EmmaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-56317569488126762013-07-22T09:05:23.366+02:002013-07-22T09:05:23.366+02:00Nej, den kan ikke bruges på opsmøring under fondan...Nej, den kan ikke bruges på opsmøring under fondant. Dertil er den for blød og syreholdig. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-66283356366887108302013-07-22T09:02:57.205+02:002013-07-22T09:02:57.205+02:00Jeg køler den til den er helt kold og tyknet. Der ...Jeg køler den til den er helt kold og tyknet. Der går et par timer. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-55592469117709716862013-07-20T17:54:38.338+02:002013-07-20T17:54:38.338+02:00Hej Camilla,
Kan den her opskrift bruges som smør...Hej Camilla,<br /><br />Kan den her opskrift bruges som smørcreme under fondant/marcipan overtræk? (:<br /><br />Mvh. Helena.Helenahttps://www.blogger.com/profile/08315403837023493634noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-1423591171437924462013-07-19T19:53:43.263+02:002013-07-19T19:53:43.263+02:00Hej. :) Det lyder som en lækker omskift, men jeg v...Hej. :) Det lyder som en lækker omskift, men jeg ville bare lige høre, hvor længe den skal køles ned sådan cirka?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-20645316945715849682013-06-17T22:15:41.479+02:002013-06-17T22:15:41.479+02:00Tusind tak for kommentaren. Skønt at vide, at du o...Tusind tak for kommentaren. Skønt at vide, at du også er faldet for denne gude-spise :-) Vaniljekorn kan jeg sagtens forestille mig er godt :-) Tak for tippet. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-29023866707843854042013-06-16T10:05:49.436+02:002013-06-16T10:05:49.436+02:00Det er simpelthen for lækkert! jeg tilsatte kornen...Det er simpelthen for lækkert! jeg tilsatte kornene fra 1/2 vaniliestang (lavede 1/2) portion, det var også lækkert.<br />Mvh DorteAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-70181469313007852072012-11-01T21:47:37.633+01:002012-11-01T21:47:37.633+01:00Jo, du kan sagtens halvere portionen :-) Jo, du kan sagtens halvere portionen :-) Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-2087322819808711092012-10-30T17:06:02.623+01:002012-10-30T17:06:02.623+01:00Man kan vel godt lave en halv portion til at start...Man kan vel godt lave en halv portion til at starte med ikke? Jeg tænker mere hvis det kikser første gang, hvilket ikke er utænkeligt :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-84464998520237707532012-07-27T22:50:41.710+02:002012-07-27T22:50:41.710+02:00@Anonym: Altså der er ikke tale om at det bliver s...@Anonym: Altså der er ikke tale om at det bliver stift, men det tykner, når det bliver koldt. Det er tyndere end kærgården, men tyktflydende. Måske er det blevet helt som det skal :-) Hvis du ønsker en "stivere" model, så opblød noget husblas og smelt husbalssen direkte i den varme lemon curd (efter du har taget den af varmen).Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-36863316439148264302012-07-26T22:05:11.445+02:002012-07-26T22:05:11.445+02:00Hej, jeg har også forsøgt mig, men mit størkner de...Hej, jeg har også forsøgt mig, men mit størkner desværre heller ikke :-( men smagen er helt fantastisk, så jeg må forsøge mig igen, og se om det går anden gang.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-39464538967728019812012-04-28T19:51:45.068+02:002012-04-28T19:51:45.068+02:00@Anonym: Undskyld - det kan jeg da godt se er forv...@Anonym: Undskyld - det kan jeg da godt se er forvirrende. Der er tale om HELE æg.Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-13063362134024107012012-04-28T15:01:08.673+02:002012-04-28T15:01:08.673+02:00Hej. Blot for ikke at lave en fejl....bruger du he...Hej. Blot for ikke at lave en fejl....bruger du hele æg eller æggeblommer? I opskriften står der æg, men i en af dine kommentarer skrev du noget om æggeblommer.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-34072349749290526482012-04-07T11:31:33.664+02:002012-04-07T11:31:33.664+02:00@Anonym: Træls at det ikke lykkedes. Du kan bruge ...@Anonym: Træls at det ikke lykkedes. Du kan bruge både pasteuriserede æggeblommer eller almindelige. Men bruger du almindelige så skal temperaturen op på over 75 C. Om du bruger den ene eller den anden type æggeblommer burde ikke gøre en forskel. Til gengæld kunne det betyde noget om du bruger almindeligt smør eller et smørbart produkt. Brug altid kun almindeligt smør. Håber, at det lykkes. Og tak for din søde kommentar.Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-56859729997410296492012-04-03T21:08:00.271+02:002012-04-03T21:08:00.271+02:00Hejsa..
Har prøvet at lave denne lemoncurd, men d...Hejsa..<br /><br />Har prøvet at lave denne lemoncurd, men det gik desværre galt. Den tyknede aldrig sådan helt rigtigt. Ved du hvad årsagen kan være til dette? Plejer du at bruge past. æg eller alm æg?? Bare ren nysgerrighed..<br /><br />Mange tak for en fantastisk blog... <br />LykkemorAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-85916712630427976772012-02-27T20:53:57.713+01:002012-02-27T20:53:57.713+01:00@Linda: Dejligt, at det blev en succes :-)@Linda: Dejligt, at det blev en succes :-)Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-10502350538520721872012-02-26T11:42:28.792+01:002012-02-26T11:42:28.792+01:00Så fik jeg prøvet din lemon curd - en klar succes....Så fik jeg prøvet din lemon curd - en klar succes.<br />Du kan se mit indlæg her: http://smaaogstorekager.blogspot.com/2012/02/lemon-curd.html<br /><br />/LindaLindahttps://www.blogger.com/profile/10741972439746334919noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-32245221054000704822011-09-24T15:08:50.133+02:002011-09-24T15:08:50.133+02:00@Anonym (Edith): Velbekommen, Edith. Dejligt at du...@Anonym (Edith): Velbekommen, Edith. Dejligt at du kan bruge den. Jeg er også helt vild med den og ja, den kan spises med ske :-D Nej, jeg har ingen opskrift på mango mousse. Det har jeg ikke prøvet at lave.Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-48579710925016060662011-09-22T21:23:55.917+02:002011-09-22T21:23:55.917+02:00Hej Camilla.
Sikke en fantastisk opskrift, så nemt...Hej Camilla.<br />Sikke en fantastisk opskrift, så nemt og så lækkert. Jeg bagte straks et bjerg scones som hurtigt fik ben at gå på ved hjælp af søde kolleger og familien. Den er også god på boller og i cup-cakes ... og på en ske :D<br /><br />Forresten: Har du en god opskrift på mango-mousse, og tror du, at jeg kan bruge frossen mango?<br /><br />Mvh.<br />EdithAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-9477071514030250952011-06-11T00:16:46.344+02:002011-06-11T00:16:46.344+02:00@spismitsvin (herligt blognavn :-): Engletis er si...@spismitsvin (herligt blognavn :-): Engletis er sikkert godt...tror jeg :-) Dejligt at du kan bruge opskriften.<br /><br />@Vibse: Ja, det er vanedannende. Fortalte jeg at der var to glas udover det på billedet??! :-DCamilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-3105732014787252662011-06-09T15:37:07.837+02:002011-06-09T15:37:07.837+02:00Det ser rigtig lækkert ud. Jeg VED at jeg ville få...Det ser rigtig lækkert ud. Jeg VED at jeg ville få spist hele glasset inden der var gået en uge. Så jeg tror ikke jeg laver planer om at lave det lige med det samme ;-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-72060458400121750042011-06-08T21:08:09.009+02:002011-06-08T21:08:09.009+02:00Lækkert, lækkert! Er også vild med lemon curd, så ...Lækkert, lækkert! Er også vild med lemon curd, så fedt at falde over en opskrift på det :-)<br /><br />Selv om jeg nu kunne ville drikke engletis, hvis jeg var ved at dø, og der er ikke var en kamel i nærheden.Anonymousnoreply@blogger.com