tag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post8294534866948861441..comments2024-03-07T11:35:35.968+01:00Comments on Himmelske kager: Chokolade-fondantCamilla (Himmelske Kager)http://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-56448422314686761832021-06-07T06:46:01.543+02:002021-06-07T06:46:01.543+02:00Jeg er så stolt og glad for at være her for at del...Jeg er så stolt og glad for at være her for at dele dette bemærkelsesværdige vidnesbyrd, vidunderligt og ekstraordinært, jeg kan bare ikke tro, nu er min tidligere mand her hos mig og tigger om alle hans forkerte handlinger og fortæller mig, hvor tom han følte sig hele tiden han var væk, han forlod mig og forårsagede mig så smerte efter en skilsmisse, der fandt sted for 5 måneder siden. Og hele dette mirakel skete umiddelbart efter at jeg kontaktede Dr. Egwali for at få hjælp, jeg er den lykkeligste kvinde i hele verden i dag, jeg vil sige 'at have ham igen ved min side. Det er et mirakel for mig og min familie og evig glæde og lyst. Jeg er så glad nu, og jeg ved ikke, hvor meget jeg skal udtrykke min taknemmelighed og taknemmelighed over for Dr. Egwali. Jeg vil kraftigt anbefale ham, hvis du har brug for øjeblikkelig hjælp, da det er garanteret.<br />Send ham en e-mail i dag /dregwalispellhome@gmail.com eller via<br />WhatsApp: +2348122948392Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17200680151910425281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-46758556659094582332012-01-09T13:14:58.521+01:002012-01-09T13:14:58.521+01:00@Mit Kage Eventyr: Åh, nu forstår jeg. Du vil brug...@Mit Kage Eventyr: Åh, nu forstår jeg. Du vil bruge marcipan i stedet for fondanten. Undskyld jeg var så langsom :-) Jo, det tror jeg godt du kan, men som sagt er den lidt hård, så der skal "muller" til. Men dem har du jo masser af :-) Jeg vil meget gerne høre en tilbagemelding. KH CamillaCamilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-41662117898953588742012-01-08T01:22:12.648+01:002012-01-08T01:22:12.648+01:00hej Camilla..
Jeg tænkte på at blande chokoladefo...hej Camilla.. <br />Jeg tænkte på at blande chokoladefondant med marcipan eller måske blot det hele uden fondant med marcipan... nok mest det sidste... Jeg gør et forsøg og giver en tilbagemelding ;)<br />Kh SusanneMit kage eventyrhttp://www.mitkageeventyr.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-75381392122013688202012-01-01T20:35:37.113+01:002012-01-01T20:35:37.113+01:00@Susanne: Jeg ved ikke om du mener, at blande chok...@Susanne: Jeg ved ikke om du mener, at blande chokolade fondanten sammen med marcipan. For det tror jeg bliver enormt svært eftersom chokolade fondanten er ret hård, så de ville være svære at blande sammen. Hvis du mener, at bruge marcipan under chokolade fondant, så tror jeg sagtens at du kan det. Det bliver naturligvis et tykt overlag, men smagsmæssigt går chokolade og marcipan jo fint sammen. Jeg har ikke selv prøvet nogen af delene. kh CamillaCamilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-80259389295909877722012-01-01T14:18:56.737+01:002012-01-01T14:18:56.737+01:00Hej Camilla.. Lyder som et lækkert overtræk. Har d...Hej Camilla.. Lyder som et lækkert overtræk. Har du nogen erfaring med at bruge det sammen med marcipan?? Tænkte på om jeg mon kunne lave en gang overtræksmarcipan og så tilføje chokoladen mm?? Har du prøvet det???<br /><br />Kh SusanneSusannehttps://www.blogger.com/profile/04940200496740093168noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-38705019838329304692011-08-18T22:55:34.780+02:002011-08-18T22:55:34.780+02:00@Anonym: Nu er det længe siden, men jeg husker det...@Anonym: Nu er det længe siden, men jeg husker det ikke som klistret. Til gengæld bliver den ret hård, så det kræver et par gode overarme at ælte dem :-)Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-34378731527538642582011-08-18T18:23:05.497+02:002011-08-18T18:23:05.497+02:00Klistrer det ikke når de er blandet sammen?Klistrer det ikke når de er blandet sammen?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-65967271331581239402011-06-17T17:43:10.786+02:002011-06-17T17:43:10.786+02:00@Smil: UNDSKYLD Smil jeg har slet ikke set denne k...@Smil: UNDSKYLD Smil jeg har slet ikke set denne kommentar - det beklager jeg meget. Jeg ved ikke om du får svaret af se - det håber jeg. Nej, jeg laver ikke almindelig fondant efter opskrift i bogen. Jeg køber den. <br /><br />@Anonym: Nej, dette er ikke en kage, men en chokoladeovertræk. <br /><br />@Camilla: Tak skal du have. Det tror jeg faktisk ikke, at du kan. Hvid chokolade opfører sig nemlig meget anderledes en mørk chokolade.Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-3461869118012900112011-06-13T15:13:02.659+02:002011-06-13T15:13:02.659+02:001000 tak for en fantastisk blog :)
Du hjælper virk...1000 tak for en fantastisk blog :)<br />Du hjælper virkelig en nybegynder som mig rigtig meget :) <br />Jeg er blevet spurgt om jeg vil lave en bryllupskage med noget hvidchokolade overtræk - tror du man kan brug hvid chokolade i den her opskrift ? <br />På forhånd mange tak :)Camillanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-80284541420621857382010-02-26T12:14:56.534+01:002010-02-26T12:14:56.534+01:00Hej, skal denne kage ikke bages??
Hilsen JensHej, skal denne kage ikke bages??<br /><br />Hilsen JensAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-81496149480292802662009-05-08T11:54:00.000+02:002009-05-08T11:54:00.000+02:00Tak for nogle fantastiske kager og sikke en kreati...Tak for nogle fantastiske kager og sikke en kreativ og indbydende kage. Jeg har lige selv fået omtalte bog, som ligger tilgængelig på spisebordet. Laver du også selv grundfondanten med opskriften fra denne bog? Fondant bøvler jeg lidt med og kan ikke finde det rette forhold, har prøvet med glucose, tylose, gelantine, gum traganth og hvad ved jeg... Vil blive glad for et godt råd her.Smilhttps://www.blogger.com/profile/17530942990222468130noreply@blogger.com