tag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post5783274204069641814..comments2024-03-07T11:35:35.968+01:00Comments on Himmelske kager: Baileys mousseCamilla (Himmelske Kager)http://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comBlogger27125tag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-22378666468635758242021-06-07T06:46:19.371+02:002021-06-07T06:46:19.371+02:00Jeg er så stolt og glad for at være her for at del...Jeg er så stolt og glad for at være her for at dele dette bemærkelsesværdige vidnesbyrd, vidunderligt og ekstraordinært, jeg kan bare ikke tro, nu er min tidligere mand her hos mig og tigger om alle hans forkerte handlinger og fortæller mig, hvor tom han følte sig hele tiden han var væk, han forlod mig og forårsagede mig så smerte efter en skilsmisse, der fandt sted for 5 måneder siden. Og hele dette mirakel skete umiddelbart efter at jeg kontaktede Dr. Egwali for at få hjælp, jeg er den lykkeligste kvinde i hele verden i dag, jeg vil sige 'at have ham igen ved min side. Det er et mirakel for mig og min familie og evig glæde og lyst. Jeg er så glad nu, og jeg ved ikke, hvor meget jeg skal udtrykke min taknemmelighed og taknemmelighed over for Dr. Egwali. Jeg vil kraftigt anbefale ham, hvis du har brug for øjeblikkelig hjælp, da det er garanteret.<br />Send ham en e-mail i dag /dregwalispellhome@gmail.com eller via<br />WhatsApp: +2348122948392Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17200680151910425281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-17369407929643393182016-06-12T21:12:49.357+02:002016-06-12T21:12:49.357+02:00Det har jeg ikke prøvet men det er da et forsøg væ...Det har jeg ikke prøvet men det er da et forsøg værd. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-34413301937051337162016-04-29T21:21:49.892+02:002016-04-29T21:21:49.892+02:00Hej camilla. Jeg bruge altid dine opskrifter og er...Hej camilla. Jeg bruge altid dine opskrifter og er så glad for dem��Jeg vil høre om man kan få baileys moussen til at smage lidt kraftigere af baileys, ved at komme mere baileys i? Og så også lidt mere husblast, så den ikke bliver for flydende? <br />Mvh Signe Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10999822616042067771noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-48900519175778500962014-10-30T14:50:00.479+01:002014-10-30T14:50:00.479+01:00Hvilke bunde du vælger er en smagssag. Jeg tror at...Hvilke bunde du vælger er en smagssag. Jeg tror at jeg brugte lyse, men tror at mørke også vil være gode til eftersom chokolade og baileys er en god kombination. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-15237789493348623942014-10-27T23:04:37.276+01:002014-10-27T23:04:37.276+01:00Bruger du moussen til lyse eller mørke bunde?
Jeg ...Bruger du moussen til lyse eller mørke bunde?<br />Jeg tænker at bruge mørke bunde og hindbær- og baileysmousse. Men jeg har en supergod opskrift på lyse bunde, så jeg er lidt i tvivl om, hvad jeg skal vælge...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02175747996385550589noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-2333259570816738742013-10-15T10:37:53.238+02:002013-10-15T10:37:53.238+02:00Man kan nok ikke erstatte med samme mængder da hvi...Man kan nok ikke erstatte med samme mængder da hvid og mørk chokolade opfører sig forskelligt. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-3620771820471982142013-10-15T10:30:59.931+02:002013-10-15T10:30:59.931+02:00Åh beklager at jeg ikke har fået svaret på denne f...Åh beklager at jeg ikke har fået svaret på denne før nu. Jeg tror godt at den kan bruges på cupcakes. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-7613132012607759942013-10-13T17:07:01.368+02:002013-10-13T17:07:01.368+02:00Kan man mon erstatte den hvide chokolade med en mø...Kan man mon erstatte den hvide chokolade med en mørk chokolade for at få mere farve og smag til cremen?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-28681165209466865482013-09-05T21:57:17.992+02:002013-09-05T21:57:17.992+02:00Den lyder bare så lækker. Tror det er muligt at br...Den lyder bare så lækker. Tror det er muligt at bruge denne mousse som "frosting" på cupcakes? :-) kristinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-7053398022697426112013-03-27T16:16:02.114+01:002013-03-27T16:16:02.114+01:00Ja TAK :-) glæder mig til den bailey-mousse :-)Ja TAK :-) glæder mig til den bailey-mousse :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-51595702918897060302013-03-27T11:40:46.208+01:002013-03-27T11:40:46.208+01:00Tak for din søde kommentar og spørgsmål. Det jeg m...Tak for din søde kommentar og spørgsmål. Det jeg mener her er, at hvis du lader moussen stå i skål natten over, at kan den være svær at fylde i en kage, for så er den blevet ret stiv. Derfor plejer jeg (hvilket ikke behøves at være det eneste rigtige) at fylde moussen i kagen når den er stivnet nok til at kunne blive liggende. Derefter sætter jeg kagen i køleskabet natten over, så mousserne rigtig kan sætte sig og blive stive. Var det svar på dit spørgsmål?Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-85130306190268585832013-03-26T21:36:05.465+01:002013-03-26T21:36:05.465+01:00Hej Camilla
Fed blog du har - virkelig lærerig fo...Hej Camilla<br /><br />Fed blog du har - virkelig lærerig for en nybegunder som jeg. Jeg sidder dog lidt og tænker over dette svar, da jeg har tænkt mig at lave en kage med hindbær og bailey mousse. For de fleste moussers vedkommende , skriver du at de helst skal stå i mange timer, eller natten over, hvad gør så, at baileymoussen har bedst af ikke at stå natten over ? bare en forvirret tanke fra en mousse-nybegynder ?<br /><br />- LouiseAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-56840896356560958042013-03-23T11:22:20.291+01:002013-03-23T11:22:20.291+01:00Skønt at høre Ditte :-) Godt at du kan bruge opskr...Skønt at høre Ditte :-) Godt at du kan bruge opskriften.Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-37958311341474724002013-03-21T22:32:09.643+01:002013-03-21T22:32:09.643+01:00Mums! Nu har jeg vist lavet Baileys Mousse 5 gange...Mums! Nu har jeg vist lavet Baileys Mousse 5 gange. Det smager bare fantastisk. Og gerne sammen med limemousse.<br />Tak for en rigtig god blog!Ditte Hansenhttps://www.blogger.com/profile/09221017169936066900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-64095613445272335672012-02-19T19:01:09.571+01:002012-02-19T19:01:09.571+01:00@Anonym: Det er virkelig længe siden at jeg har la...@Anonym: Det er virkelig længe siden at jeg har lavet den, men jeg mener, at der er rigeligt til en almindelig kage på 24 cm 1 lag.Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-85293206923204008052012-02-18T17:11:30.464+01:002012-02-18T17:11:30.464+01:00Hvor meget blir der til i denne opskrift ? da jeg ...Hvor meget blir der til i denne opskrift ? da jeg ska lave bryllupskage ska jeg vide hvor meget jeg ska brugeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-43258582645359180522011-10-30T21:11:18.889+01:002011-10-30T21:11:18.889+01:00@Anne: Ja, det kan være svært. Men prøv dig frem o...@Anne: Ja, det kan være svært. Men prøv dig frem og se hvad der bliver dine favoritter :-)Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-51391944590868837922011-10-30T21:09:56.199+01:002011-10-30T21:09:56.199+01:00Ups sorry ;)
det vil jeg prøve... er svært a vælge...Ups sorry ;)<br />det vil jeg prøve... er svært a vælge mellem alle de lækre opskrifter...Annenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-58558978561567221072011-10-30T21:02:41.321+01:002011-10-30T21:02:41.321+01:00@Anne. Navnet er nu Camilla :-) Tak for din søde k...@Anne. Navnet er nu Camilla :-) Tak for din søde kommentar. Baileymoussen smager ret godt. jeg mener at opskriften her passer til et lag i en 26 cm rund form. Men husker det desværre ikke så godt. Lime mousse er jeg også ret vild med men jeg kan bedst lide den sammen med en frisk bærmousse. Men det er jo smag og behag :-)Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-54398195974824654572011-10-30T20:50:31.616+01:002011-10-30T20:50:31.616+01:00Hej Charlotte..
Er vild med din hjemmeside, som ny...Hej Charlotte..<br />Er vild med din hjemmeside, som nybegynder er den bare perfekt.<br />Nu syntes jeg din baileys mousse lyder rigtig lækker, men hvor meget rækker det til for en rund kage? og tror du lime moussen vil passe dertil?<br />Mvh<br />AnneAnnenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-23099886892471971542011-09-06T20:39:16.649+02:002011-09-06T20:39:16.649+02:00@Bettina: Velkommen til! Dejligt, at du har fundet...@Bettina: Velkommen til! Dejligt, at du har fundet mange opskrifter du kunne bruge. Baileysmoussen er i den tunge ende, så en frisk mousse ville nok opleve det lidt. Feks en bærmousse. Held og lykke med kagen.Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-51999308395027888722011-09-06T10:57:53.505+02:002011-09-06T10:57:53.505+02:00Hej Camilla
dete er første gang jeg er inde på di...Hej Camilla <br />dete er første gang jeg er inde på din siden, men fant utrolig mange opskrifter som jeg godt kan lide. <br />Jeg skal lave en lagkage til min <br />datters fødselsdag, og kunne godt tænke mig at prøve Bailey moussen i det ene lag og hvad ville du anbefale i det andet lag, da jeg skal prøve for første gang at smørre en kage op, og der vil jeg prøve chokolade ganacheBettinahttps://www.blogger.com/profile/16164959916770594327noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-86296509451557601842011-02-27T22:00:58.714+01:002011-02-27T22:00:58.714+01:00@Tippe: Det har jeg ikke prøvet. Måske bliver mous...@Tippe: Det har jeg ikke prøvet. Måske bliver moussen "for stiv", så den bliver lidt svær at fylde i kagen. Hvis du har mulighed for at fylde den i kagen samme dag du lægger den sammen, synes jeg at du skal gøre det. Men vent altid med at fylde den i kagen til konsistensen er fast nok til at den ikke flyder ud. Når du har lagt kagen sammen med moussen, så er det oftest bedst først at spise kagen dagen efter, da det hele har sat sig.Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-17057752698455139002011-02-26T20:34:27.548+01:002011-02-26T20:34:27.548+01:00Hej Camilla!
Tror du jeg kan lave moussen fx tor...Hej Camilla! <br /><br />Tror du jeg kan lave moussen fx torsdag og så lægge kagen sammen fredag? Eller er den bedst at lave og så lægge kagen sammen umiddelbart bagefter? Jeg kan gøre begge dele, men ved ikke hvad der giver det bedste resultat.<br /><br />De bedste hilsner!<br />TippeTippehttps://www.blogger.com/profile/01741161812291572257noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-44894382380090572922010-12-12T19:28:24.435+01:002010-12-12T19:28:24.435+01:00@Camilla: Nej, den kommentar fik jeg ikke. Men nu ...@Camilla: Nej, den kommentar fik jeg ikke. Men nu er det lykkedes for dig. Baileys mousse smager super skønt, men er lidt tung i det, så den må gerne sættes sammen med noget der er lidt friskt. Jeg har ikke prøvet med hindbær mousse, men jeg tror, at det vil være fint. Held og lykke.Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.com