tag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post5265290994335336005..comments2024-03-07T11:35:35.968+01:00Comments on Himmelske kager: Hjemmelavede toffifeeCamilla (Himmelske Kager)http://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-35224522859286084322014-12-12T21:47:15.126+01:002014-12-12T21:47:15.126+01:00Tak for kommentaren. Ja jeg synes også at de smage...Tak for kommentaren. Ja jeg synes også at de smager ret meget som Toffifee :-) Dejligt at opskriften lykkedes for dig. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-70685512018959628082014-12-12T21:46:27.241+01:002014-12-12T21:46:27.241+01:00Jeg har grundet kommentarerne tilrettet opskriften...Jeg har grundet kommentarerne tilrettet opskriften til at karamellen skal koge til den tykner. Beklager, hvis opskriften har været misvisende. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-60239372691975711322014-12-12T21:46:02.201+01:002014-12-12T21:46:02.201+01:00Tak for dine kommentarer. Jeg har tilrettet opskri...Tak for dine kommentarer. Jeg har tilrettet opskriften. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-35327870109192928832014-12-12T21:45:20.405+01:002014-12-12T21:45:20.405+01:00Tak Helle, for dine kommentarer. Jeg har tilrettet...Tak Helle, for dine kommentarer. Jeg har tilrettet opskriften. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-10921989807578976372014-12-12T21:44:49.544+01:002014-12-12T21:44:49.544+01:00Jeg har grundet kommentarerne tilrettet opskriften...Jeg har grundet kommentarerne tilrettet opskriften til at karamellen skal koge til den tykner. Beklager, hvis opskriften har været misvisende. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-25226539108364364782014-12-08T16:23:22.356+01:002014-12-08T16:23:22.356+01:00Idag forsøgte jeg mig med at koge massen der var m...Idag forsøgte jeg mig med at koge massen der var mislykkes en gang til (jeg skrabede det simpelthen ud af formene igen, var lidt ærgelig over hvis det skulle gå til spilde og jeg havde nemlig ikke nået at putte nougat på dem alle.)<br />Jeg lod massen koge længe ved svag varme indtil den blev mørk, tykkere og mere karamelagtig. Efterfølgende er den størknet fint.<br />Løsningen må altså helt klart være, at lade massen koge længere (og til den er mørkere end på billederne i indlægget) inden den hældes i forme.Helle Kjeldgaardhttps://www.blogger.com/profile/02702956369164898984noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-55993703128960744842014-12-07T19:37:53.570+01:002014-12-07T19:37:53.570+01:00Jeg har lige lavet dem.
De er blevet super gode og...Jeg har lige lavet dem.<br />De er blevet super gode og lækre.<br />Jeg lod det dog koge 10 min, og rørte rundt imens,<br />Men ellers helt som opskrift.<br />De smager som toffifee, konsistensen er som den skal være, og bare mums����<br />Unknownhttps://www.blogger.com/profile/16915028291438178102noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-50826903202129327052014-11-26T18:25:31.916+01:002014-11-26T18:25:31.916+01:00Har brugt termometer og den nåede hurtigt op på ov...Har brugt termometer og den nåede hurtigt op på over 105 grader. Tog det af, det var måske 107 grader, men tænkte det ikke betød noget og de nok ikke blev meget hårdere af det. Nu har de stået der i flere timer og det er stadig flydende! Dårlig opskrift! Tænkte om det var 205 grader i stedet for 105? Pisse ærgerligt når man har brugt en masse, forholdsvis dyre, råvarer!BY ESSENKAYhttps://www.blogger.com/profile/17870722247050059749noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-63093082955991767512014-11-26T16:58:27.875+01:002014-11-26T16:58:27.875+01:00Men det er lidt sjovt, for det ser ud til at Camil...Men det er lidt sjovt, for det ser ud til at Camillas fudge har samme konsistens som min når den bliver fyld i formene. Sådan flydende. <br />Min er også blevet lidt tykkere, men slet ikke fast som fudge bliver og som jeg havde regnet med. <br />Men de skal helt klart forsøges igen, men med modificeret fudge.Annehttps://www.blogger.com/profile/17780230708221173940noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-79617213992912611902014-11-26T16:54:13.684+01:002014-11-26T16:54:13.684+01:00Jeg ved at mine kom på 105 grader som de skulle. D...Jeg ved at mine kom på 105 grader som de skulle. De er stadig helt flydende, så den masse kan vist kun smides ud.<br />Har læst lidt om det og kan se at mange opskrifter med karamelfudge, der bruger man også kondenseret mælk og at det skal være over varme (kogepunktet) i ca 10-15 min, og så er massen tyknet. <br />Det tror jeg at jeg forsøger. Annehttps://www.blogger.com/profile/17780230708221173940noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-65670980356507797892014-11-26T12:50:36.246+01:002014-11-26T12:50:36.246+01:00Mine står også i køleskabet og er slet ikke faste ...Mine står også i køleskabet og er slet ikke faste selvom de har stået der siden igår. Jeg ved ikke om det kan skyldes at massen ikke har kogt længe nok? Jeg har nemlig ikke noget termometer, så måtte tage det på gefühl.Helle Kjeldgaardhttps://www.blogger.com/profile/02702956369164898984noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-21092219157220576312014-11-25T22:39:17.355+01:002014-11-25T22:39:17.355+01:00Jeg har nogle i køleskabet lige nu og har brugt si...Jeg har nogle i køleskabet lige nu og har brugt silikone forme, da jeg regnede med at karamelmassen blev mere fast, tvivler på at jeg kan få dem ud af formen - Er der gået noget galt i processen, eller bør man kun bruge metal folie konfektforme?Annehttps://www.blogger.com/profile/17780230708221173940noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-91925426767916856012014-11-22T13:57:26.487+01:002014-11-22T13:57:26.487+01:00Ja, det kan blive farligt. De er jo ikke 100% som ...Ja, det kan blive farligt. De er jo ikke 100% som de købte. De er lidt blødere, men smager virkelig godt. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-59138256356107512142014-11-22T13:56:44.023+01:002014-11-22T13:56:44.023+01:00Ja, de frister lidt ikke :-)Ja, de frister lidt ikke :-)Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-90776791021148165692014-11-22T13:56:04.399+01:002014-11-22T13:56:04.399+01:00Det lyder godt!Det lyder godt!Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-61233996692112397012014-11-22T13:55:37.277+01:002014-11-22T13:55:37.277+01:00Så bør du prøve disse :-)Så bør du prøve disse :-)Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-13093190614957472942014-11-20T12:19:53.259+01:002014-11-20T12:19:53.259+01:00Åh åh, diy yndlingsguf? Det bliver et farligt beke...Åh åh, diy yndlingsguf? Det bliver et farligt bekendtskab :-)mhttps://www.blogger.com/profile/07024420935430772142noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-24223497161313072002014-11-18T21:12:45.541+01:002014-11-18T21:12:45.541+01:00Mmmm - hvor ser det lækker ud! og lidt anderledes!...Mmmm - hvor ser det lækker ud! og lidt anderledes! Det må bestemt prøves :o)Camillahttps://www.blogger.com/profile/11540168806671875455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-53271462201824999572014-11-17T10:08:42.367+01:002014-11-17T10:08:42.367+01:00Jep jep, det skal helt sikkert prøves! :DJep jep, det skal helt sikkert prøves! :DAndreas bloghttps://www.blogger.com/profile/16818470643523922202noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-62354767043794085772014-11-16T19:57:38.425+01:002014-11-16T19:57:38.425+01:00Jeg er bange for, at jeg bliver nødt til at lave s...Jeg er bange for, at jeg bliver nødt til at lave sådan en portion på et tidspunkt. Elsker toffifee ♥Piskerisethttps://www.blogger.com/profile/14199205159506890106noreply@blogger.com