tag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post4812559542614343022..comments2024-03-07T11:35:35.968+01:00Comments on Himmelske kager: Islandsk ChokoladecremeCamilla (Himmelske Kager)http://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-38848464287201271842013-07-01T22:13:48.727+02:002013-07-01T22:13:48.727+02:00Tiden er så knap og familie og arbejde fylder så m...Tiden er så knap og familie og arbejde fylder så meget, så der er lidt langt imellem fondant-kagerne. Men der er da lidt en gang imellem :-)Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-91084683317367640362013-06-19T12:31:50.022+02:002013-06-19T12:31:50.022+02:00Helt i orden:)
Jeg må prøve mig frem. Skal bruge...Helt i orden:) <br /><br />Jeg må prøve mig frem. Skal bruge det til mit bryllup, hvor vi skal have cupcakes som bryllupskage:)<br /><br />Gør du ikke så meget i fondantkager længere?<br /><br />Mvh. HeidiHeidi Fhttps://www.blogger.com/profile/16725622835873730103noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-11441826568507709562013-06-17T22:03:41.940+02:002013-06-17T22:03:41.940+02:00Tak for din søde kommentar. Desværre husker jeg sl...Tak for din søde kommentar. Desværre husker jeg slet ikke hvor mange kager der var til i denne portion. Beklager :-(Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-24317853368334153772013-06-13T11:15:43.812+02:002013-06-13T11:15:43.812+02:00Hej Camilla
Tak for din fantastiske blog:) Hvis ...Hej Camilla <br /><br />Tak for din fantastiske blog:) Hvis man bruger frostingen til cupcakes, hvor mange bliver der ca. til?<br /><br />Mvh. HeidiHeidi Fhttps://www.blogger.com/profile/16725622835873730103noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-87052196558332531312013-04-26T12:43:31.123+02:002013-04-26T12:43:31.123+02:00Man kan ikke bare erstatte mørk chokolade med hvid...Man kan ikke bare erstatte mørk chokolade med hvid chokolade, da de opfører sig helt forskelligt. Mængderne vil ikke være det samme. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-76073723630134186472013-04-25T21:16:36.143+02:002013-04-25T21:16:36.143+02:00Hejsa.
Kan man lave denne opskrift med hvid choko...Hejsa. <br />Kan man lave denne opskrift med hvid chokolade? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-77392359047930512402012-09-23T12:15:19.116+02:002012-09-23T12:15:19.116+02:00@Anonym: Jeg vil anbefale at du laver den og sprøj...@Anonym: Jeg vil anbefale at du laver den og sprøjter den ud (hvis det er til topping) samme dag og så på køl (evt til næste dag). Hvis den skal bruges til opsmøring under feks fondant så kan du nok lave den dagen før, men så skal den stå noget tid ved stuetemperatur før den bliver blød nok til at smøre en kage op med. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-91572827264140834082012-09-21T10:39:40.168+02:002012-09-21T10:39:40.168+02:00Hej..
Kan cremen laves dagen før og så stå på køl ...Hej..<br />Kan cremen laves dagen før og så stå på køl indtil den skal bruges? Er den så stadig til at arbejde med?<br />Hilsen CamillaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-10529577474468925682012-01-11T20:35:30.218+01:002012-01-11T20:35:30.218+01:00@Anonym: Jeg vil klart anbefale at kagerne kommer ...@Anonym: Jeg vil klart anbefale at kagerne kommer på køl, da der er smør i toppingen. Den "smelter" og "sveder", hvis den ikke er på køl. En topping, der ikke behøver at være på køl kunne være en marengs topping (white meringue). Opskriften er på bloggen. Den kan du godt lægge på om morgenen og servere senere uden at være på køl.Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-59894926018031185922012-01-09T18:06:26.515+01:002012-01-09T18:06:26.515+01:00Hej, super kagekone. Jeg kunne godt tænke mig at b...Hej, super kagekone. Jeg kunne godt tænke mig at bage nogle cupcakes til at tage med i skole. Mit spørgsmål er, om man kan lave og pynte cupcakes med denne creme om morgenen (allerhelst aftenen før), hvis de skal spises kl. 13, og ikke kan komme på køl?<br />Alternativt har du andre forslag til glasurer der ikke behøver at være på køl?<br />På forhånd mange tak for hjælpen!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-65645527565014685892011-09-09T21:14:28.284+02:002011-09-09T21:14:28.284+02:00@Anonym: Puha, det er faktisk lidt svært at svare ...@Anonym: Puha, det er faktisk lidt svært at svare på, for jeg har kun lavet den en gang og jeg kan simpel hen ikke huske det. Men som fyld i en kage er der nok til en almindelig størrelse rund på ca. 26 cm. Men det er et gæt.Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-18533130900773656082011-09-09T21:14:27.070+02:002011-09-09T21:14:27.070+02:00@Anonym: Puha, det er faktisk lidt svært at svare ...@Anonym: Puha, det er faktisk lidt svært at svare på, for jeg har kun lavet den en gang og jeg kan simpel hen ikke huske det. Men som fyld i en kage er der nok til en almindelig størrelse rund på ca. 26 cm. Men det er et gæt.Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-40287362259925761372011-09-09T09:09:09.971+02:002011-09-09T09:09:09.971+02:00Hej
Ca. hvor meget creme ville man egentlig få ud...Hej<br /><br />Ca. hvor meget creme ville man egentlig få ud af denne opskrift? Kunne nemlig godt tænke mig at bruge den som fyld i en lagkage.Anonymousnoreply@blogger.com