tag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post1932987085737797371..comments2024-03-07T11:35:35.968+01:00Comments on Himmelske kager: Hyldeblomst mousseCamilla (Himmelske Kager)http://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comBlogger51125tag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-17166005488855627872021-06-07T06:59:26.834+02:002021-06-07T06:59:26.834+02:00Jeg er så stolt og glad for at være her for at del...Jeg er så stolt og glad for at være her for at dele dette bemærkelsesværdige vidnesbyrd, vidunderligt og ekstraordinært, jeg kan bare ikke tro, nu er min tidligere mand her hos mig og tigger om alle hans forkerte handlinger og fortæller mig, hvor tom han følte sig hele tiden han var væk, han forlod mig og forårsagede mig så smerte efter en skilsmisse, der fandt sted for 5 måneder siden. Og hele dette mirakel skete umiddelbart efter at jeg kontaktede Dr. Egwali for at få hjælp, jeg er den lykkeligste kvinde i hele verden i dag, jeg vil sige 'at have ham igen ved min side. Det er et mirakel for mig og min familie og evig glæde og lyst. Jeg er så glad nu, og jeg ved ikke, hvor meget jeg skal udtrykke min taknemmelighed og taknemmelighed over for Dr. Egwali. Jeg vil kraftigt anbefale ham, hvis du har brug for øjeblikkelig hjælp, da det er garanteret.<br />Send ham en e-mail i dag /dregwalispellhome@gmail.com eller via<br />WhatsApp: +2348122948392Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17200680151910425281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-30775836860504297752014-03-23T18:10:43.301+01:002014-03-23T18:10:43.301+01:00Det er umuligt at vejlede om sammensætninger, for ...Det er umuligt at vejlede om sammensætninger, for det er smag og behag. Generelt er jeg ikke selv vild med syrlige mousser til chokoladebunde. Det passer efter min mening ikke så godt sammen. Men det er jo helt en smagssag. Ellers lyder det som en lækker kombination og det er helt op til dig og brudeparret at finde en kombination som I/de kan lide. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-69695725180197192862014-03-21T10:30:00.362+01:002014-03-21T10:30:00.362+01:00Hej Camilla
Nu skal jeg lave bryllupskage til somm...Hej Camilla<br />Nu skal jeg lave bryllupskage til sommer hvor parret ønsker sig mørkebunde og en nøddebund. Af fyld tænker jeg så at jeg vil lave en jordbærmousse da det er i juni brylluppet skal stå. Dernæst tænker jeg så en hyldeblomstmousse. Så lagene bliver mørk bund, jordbærmousse, hasselnøddebund, hyldeblomsmousse og så slutte af med en mørk bund. Den skal smørres op med en hvid 1:1ganache og så skal der overtrækkes med en blanding af ½fondant og ½marcipan.<br />Hvordan lyder denne sammesætning?? Kan nemlig læse længere oppe at du anbefaler lyse bunde til cremen. Håber du kan hjælpe mig :-)<br />Mvh BetinaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/00512988861116151337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-3923154092896601562014-01-19T21:59:23.390+01:002014-01-19T21:59:23.390+01:00Det kan jeg simpel hen ikke huske men ja et lag må...Det kan jeg simpel hen ikke huske men ja et lag måske to. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-65090800165648978342014-01-11T11:15:04.266+01:002014-01-11T11:15:04.266+01:00jeg har også prøvet din mousse med hyldeblomst og ...jeg har også prøvet din mousse med hyldeblomst og den er helt fantastisk, især med jordbær drysset over <br />vil lige høre om opskriften du har skrevet er til 1 eller 2 lage i en kage på alm str. (ca 24 cm i diameter, rund kage)<br /><br />håber du vil hjælpe mig <br />hilsen victoria Victoriahttps://www.blogger.com/profile/09946870235021524281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-7402133630488437812013-07-14T21:46:10.790+02:002013-07-14T21:46:10.790+02:00Beklager, at jeg ikke har svaret før, men jeg forn...Beklager, at jeg ikke har svaret før, men jeg fornemmer at du har stået i et akut problem. Men jeg kan ikke love svar fra dag til dag, desværre. Jeg håber, at det lykkedes for jer alligevel. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-67694449982835865722013-07-06T08:47:12.887+02:002013-07-06T08:47:12.887+02:00Kan vi redde moussen hvis vi er kommet til at blan...Kan vi redde moussen hvis vi er kommet til at blande hyldeblomst blandingen sammen med fløden inden vi satte den i køleskab ? :)Cathariinaahttps://www.blogger.com/profile/01445172421491712919noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-80761662148740214392013-06-16T22:18:39.250+02:002013-06-16T22:18:39.250+02:00Det er koncentreret uanset om det er købt eller hj...Det er koncentreret uanset om det er købt eller hjemmelavet. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-24082922611241122742013-06-16T22:18:06.969+02:002013-06-16T22:18:06.969+02:00Tusind tak for din søde kommentar. Beklager, at je...Tusind tak for din søde kommentar. Beklager, at jeg ikke har svaret før, men jeg har lidt travlt pt.<br /><br />Som skrevet i mailen til dig kan du feks bruge hvid chokolade mousse eller netop hyldeblomst mousse eller lime mousse. <br /><br />Jeg har aldrig prøvet creme cheese butter frosting, desværre. Men det kan du sikkert godt. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-25479196388133630542013-06-10T15:39:36.476+02:002013-06-10T15:39:36.476+02:00Når du bruger købt HYldeblomstsaft.. Er de 3 dl så...Når du bruger købt HYldeblomstsaft.. Er de 3 dl så fortyndet eller koncentreret?Lykkeshttps://www.blogger.com/profile/17173202813713529815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-40904589706199929432013-06-03T14:50:31.939+02:002013-06-03T14:50:31.939+02:00Hejsa.
Jeg skal lave en regnbuekage til min kærest...Hejsa.<br />Jeg skal lave en regnbuekage til min kærestes søns 5 års fødselsdag. Og har muligvis planer om at komme hyldeblomst mousse (måske med lidt citron skræl) og en jordbær mascarpone creme mellem lagene. Tænker jordbær fordi det passer super godt til hyldeblomst, men kagen bliver dog flottest hvis det der smøres med mellem lagene er hvidt. Så har du et eksempel??<br />Og kan jeg smører kagen op men en creme cheese butter frosting? <br />Det er vigtigt at de mousse el cremer jeg kommer mellem lagene ikke bliver for bløde, men sætter sig, hvis det kommer lidt på køl :)<br /><br />-En super flot blog du har dig herinde!!<br />Håber på lidt hjælp :) Hehe<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16469928203082784045noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-66934284105386236612013-05-25T08:11:32.901+02:002013-05-25T08:11:32.901+02:00Jeg har ikke haft problemer med at den har været f...Jeg har ikke haft problemer med at den har været for blød til at ligge i en kage. Fik du brugt rigtig antal blade husblas?Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-16444069156619020802013-05-14T13:47:30.154+02:002013-05-14T13:47:30.154+02:00Hej Camilla. Vil høre om du har haft problemer med...Hej Camilla. Vil høre om du har haft problemer med at den blive ret blød i det?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-46279022253408329592012-09-04T19:06:06.881+02:002012-09-04T19:06:06.881+02:00Tusind tak for din respons, jeg prøver mig frem :-...Tusind tak for din respons, jeg prøver mig frem :-)<br /><br />Mvh TineAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-75614392640971004032012-09-04T11:34:12.676+02:002012-09-04T11:34:12.676+02:00@Anonym (Tine) x 2: Jeg tror godt at du kan erstat...@Anonym (Tine) x 2: Jeg tror godt at du kan erstatte 1 dl med 1 dl. Men så vil den nok ikke smage af hyldeblomst, da citronen vil overdøve hyldeblomstsmagen. Nej, jeg tror ikke at hyldeblomst / citron sammen med jordbær er for syrligt, da jordbærrene er søde. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-36401896091200259492012-09-02T19:54:15.303+02:002012-09-02T19:54:15.303+02:00Vil lige sige dertil at jeg vil lave en opsmøring ...Vil lige sige dertil at jeg vil lave en opsmøring med chokolade og havde så tænkt mig et lag med hyldeblomst/citron mousse og et lag med jordbærmousse. Men vil det blive FOR syrligt eller hvad mener du???<br /><br />Mvh TineAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-63323881194662921162012-09-02T19:49:19.735+02:002012-09-02T19:49:19.735+02:00Hej Camilla
Jeg vil gerne have en lidt frisk men ...Hej Camilla <br />Jeg vil gerne have en lidt frisk men syrlig mousse til min dåbskage, og tænkte om man kunne erstatte en dl af hyldeblomstsaften med 1 dl citronsaft???<br /><br />Mvh Tine Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-72014511589030260752012-07-12T11:11:22.754+02:002012-07-12T11:11:22.754+02:00@Tante Grøn: Skønt at høre, at du fik lavet en god...@Tante Grøn: Skønt at høre, at du fik lavet en god og sommerlig kage :-)Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-11192498424964735692012-07-09T07:09:07.465+02:002012-07-09T07:09:07.465+02:00Det er helt okay. Jeg valgte de lyse bunder - sikk...Det er helt okay. Jeg valgte de lyse bunder - sikke en fantastisk opskrift du har på dem. Ej, hvor bliver de bare lækre. Jeg havde to lag jordbærmousse hvor jeg bare skiftede blåbær ud til jordbær i "blåbærmousse a la blomsterberg" og et lag hyldeblomst mousse som jeg smurte op med IMBC, da jeg troede 1:1 ganachen ville virke for tung.<br />Jeg siger mange tak for opskrifterne. Det blev virkelig godt og en kage lige efter sæsonen:)Tante Grønhttps://www.blogger.com/profile/03852559145540151135noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-22197730915765245832012-07-08T22:51:40.029+02:002012-07-08T22:51:40.029+02:00@Tante Grøn: Jeg beklager, det sene svar, men jeg ...@Tante Grøn: Jeg beklager, det sene svar, men jeg får mange henvendelser og kan derfor ikke nå at svare med så kort varsel. En ting, der er svært for mig at svare på er hvad der er en god sammensætning, for det er meget smag og behag. Hvad jeg kan lide kan andre ikke nødvendigvis lide. Jeg er vild med solbær, andre bryder sig ikke om dem. Så det er svært for mig at råde dig mht smag. Jeg smører kager op med 1:1 ganache.Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-10468062065990457392012-07-05T10:02:21.103+02:002012-07-05T10:02:21.103+02:00Hej Camilla.
Jeg skal bage en kage til en dåb i w...Hej Camilla.<br /><br />Jeg skal bage en kage til en dåb i weekenden. Jeg er blevet spurgt lidt sent, så min sædvanlige planlægning lang tid før er jo gået smadder meget i vasken;)<br /><br />Jeg vil lige høre dig om du har nogle forslag til fyld. Jeg bager i dag nogle lyse bunder, som jeg også har fundet opskriften på her på din skønne blog. <br />Jeg har tænkt på at lave en jordbærmousse, din hyldeblomstmousse og måske en hvid chokolademousse evt med lime. Har du evt. andre forslag til smagssammensætningen?<br />Problemet er om det er for sødt? Det er vigtigt for mig at kagen ikke bliver for sød, når der også skal fondant udenover. <br />hvad ville du i grunden smøre en kage som denne op med?<br /><br />Jeg er lidt rådvild - så på forhånd tak for hjælpen:)Tante Grønhttps://www.blogger.com/profile/03852559145540151135noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-53828116526459467422012-06-30T22:13:59.461+02:002012-06-30T22:13:59.461+02:00@Anonym (Louise): Du vil nok få noget i overskud. ...@Anonym (Louise): Du vil nok få noget i overskud. Der er nok for meget til et lag, men en halv portion er måske for lidt. Ja, det kan du godt. Hvis den er blevet lidt for stiv i det, akn du røre den godt op inden du lægger den i kagen.Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-14236116542839399282012-06-27T23:16:25.553+02:002012-06-27T23:16:25.553+02:00lige et spørgsmål mere ;)
Kagen jeg skal forsøge m...lige et spørgsmål mere ;)<br />Kagen jeg skal forsøge mig med, skal spises på søndag og regner med at lave den helt færdig på lørdag.<br />kan jeg lave fyldet her, fredag aften, ligge det i kæleskabet natten over og så komme det i kagen om lørdagen?...hele kagen i køleskabet og så spise den søndag :)Louise :)noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-62156094228833128702012-06-26T19:54:46.564+02:002012-06-26T19:54:46.564+02:00Dejlig blog
Jeg vil lige hører hvor meget denne o...Dejlig blog<br /><br />Jeg vil lige hører hvor meget denne opskrift svarer til...<br />Jeg skal bruge et lag i en rund kage på 28 cm, passer denne opskrift til det? Synes det lyder af meget...kan jeg måske nøjes med en halv portion?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-83217073316704558552012-06-24T09:36:49.477+02:002012-06-24T09:36:49.477+02:00@Anonym: Tak for din søde kommentar. Jordbær-rabar...@Anonym: Tak for din søde kommentar. Jordbær-rabarber sylt er egentlig hvor du laver en sylt med sukker og vanilje ligesom med blåbærrene. Man skal blot sikre sig at finde den rette sukkermængde, da den vil være forskellig fra blåbærrene. Jeg har dog ikke selv prøvet dette, så det er på "eget ansvar" :-))Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.com