tag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post1269671263590875935..comments2024-03-07T11:35:35.968+01:00Comments on Himmelske kager: Chokolade-fudge med appelsinskal - samt et forslag til et godt juleønskeCamilla (Himmelske Kager)http://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comBlogger31125tag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-33618990543830931822014-12-12T21:38:24.877+01:002014-12-12T21:38:24.877+01:00Tusind tak for din kommentar. Dejligt at det kunne...Tusind tak for din kommentar. Dejligt at det kunne give dig inspiration til andre kombinationer. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-39122731653152273862014-12-10T07:43:50.068+01:002014-12-10T07:43:50.068+01:00Jeg lavede både originalen og en version med hvid ...Jeg lavede både originalen og en version med hvid chokolade og lakrids. Jeg brugte samme mængde hvid chokolade (350 g.) og smagte til med lakridspulver - kan desværre ikke huske mængden.<br />Jeg brugte dem som fyld i fyldte chokolader, så konsistensen var ikke så relevant.<br /><br />Smagen var uovertruffen! Især den med hvid chokolade og lakrids blev vildt lækker. Jeg overtalte min ellers lakridshadende mor til at smage dem, og lige pludselig var der forsvundet en masse af dem. Gåsepigenhttps://www.blogger.com/profile/01370184657992104369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-73790210345026271082013-08-01T12:48:27.095+02:002013-08-01T12:48:27.095+02:00Hvid chokolade er helt forskellig fra lys / mørk c...Hvid chokolade er helt forskellig fra lys / mørk chokolade og derfor kan man ikke umiddelbart bare skifte den ene type chokolade ud med den anden. Konsistensen vil ikke blive den samme. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-61558960360351929432013-07-28T21:07:24.723+02:002013-07-28T21:07:24.723+02:00Hvad tænker du om at bruge hvid chokolade og citro...Hvad tænker du om at bruge hvid chokolade og citron? Kan man bare bytte ud?SMOLhttps://www.blogger.com/profile/00507173253101581015noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-24371082747998358992013-03-27T11:18:33.164+01:002013-03-27T11:18:33.164+01:00Tak for tippet, Christian.Tak for tippet, Christian.Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-75377780843605125002013-03-24T14:14:16.516+01:002013-03-24T14:14:16.516+01:00Prøv også lige den her, hvis du er vild med chokol...Prøv også lige den her, hvis du er vild med chokolade. <br /><br />Jeg bagte den i dag og spiste den med et stykke vanilje is. Så bliver chokolade brownies ikke bedre: http://opskrift-kage.dk/chokolade-brownie/<br />Christian Albrechtsennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-16669923212964005972012-06-13T21:46:38.328+02:002012-06-13T21:46:38.328+02:00@Sisse: Jeg ville bruge et nip kværnet salt. Fudge...@Sisse: Jeg ville bruge et nip kværnet salt. Fudgen skal ikke koge, blot smeltes sammen.Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-82083829392161029542012-06-12T20:29:57.426+02:002012-06-12T20:29:57.426+02:00Hej! Jeg ved godt at det er et gammelt indlæg, så ...Hej! Jeg ved godt at det er et gammelt indlæg, så ved ikke om du ser dette.<br /><br />Jeg har noget usaltet smør, som jeg skal have brugt. Hvor meget salt bør jeg så tilsætte denne opskrift hvis jeg bruger det usaltede smør? <br /><br />Hvor længe skal fudgen koge ca?<br /><br />Mvh SisseSissenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-1656570897889201242011-12-28T14:52:50.439+01:002011-12-28T14:52:50.439+01:00@GryKnudsen: Tak for det. Jeg må ind og se om jeg ...@GryKnudsen: Tak for det. Jeg må ind og se om jeg kan finde salmiaksaltet der. Det lyder godt.Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-59735992891990551932011-12-26T19:20:59.767+01:002011-12-26T19:20:59.767+01:00Hej Camilla
Jeg laver ind i mellem mine egne bols...Hej Camilla<br /><br />Jeg laver ind i mellem mine egne bolsjer - og her i familien eeeeelsker vi lakrids :) <br />Så jeg har lakridsekstrakt, salmiaksalt og anisolie fra urtegaarden.dk.<br /><br />Men jeg ved at panduro også sælger de overnævnte produkter til boljsefremstilling.GryKnudsenhttps://www.blogger.com/profile/05162183726080995213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-32754412629419016942011-12-21T21:36:25.595+01:002011-12-21T21:36:25.595+01:00@Gry Knudsen: Hvor træls at den første omgang misl...@Gry Knudsen: Hvor træls at den første omgang mislykkedes. Jeg ved ikke præcis hvad der gik galt for dig. Men jeg kan forestill mig, at det er måske din hjemmelavede kondenserede mælk. Men hvor er det skønt at se at det lykkedes allligevel. Og ikke mindst, at du synes, at det bare er syndigt og lækkert. Tak for god inspiration til en anden slags fugde. Det lyder virkelig godt. Hvor får du salmiaksalt fra? Det er lige noget for mig :-)<br /><br />@Anonym: Jeg kan ikke sige dig præcist hvad der er gået galt. Mine blev ikke klistrede. Har det kølet nok? Eller kogt nok? Det vil være mine bedste bud på hvor det er gået galt. Held og lykke.Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-68106484387114212052011-12-21T16:43:24.022+01:002011-12-21T16:43:24.022+01:00Jeg forsøgte mig endnu en gang og lod den kondense...Jeg forsøgte mig endnu en gang og lod den kondenseret mælk koge endnu mere ind + jeg tilsatte peanutbuffer fremfor appelsin - NØJ!!! <br /><br />Og konsistensen er bare perfekt :) <br /><br />Prøvede også med hvid chokolade, lakridsekstrat, salmiaksalt og anisolie - englene synger!<br /><br />TAK for god inspiration til noget så syndigt og lækkertGryKnudsenhttps://www.blogger.com/profile/05162183726080995213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-31724786661403074962011-12-20T09:36:21.526+01:002011-12-20T09:36:21.526+01:00hej allesammen nu har jeg også lavet de skønne hap...hej allesammen nu har jeg også lavet de skønne hapsen men hjælp det klister så meget så papiret ikke vil af hvad sker der her.......Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-14533722474158141392011-12-20T09:13:28.267+01:002011-12-20T09:13:28.267+01:00MEN smagen er bestemt ikke til at tage fejl af ;) ...MEN smagen er bestemt ikke til at tage fejl af ;) åh gud, det smager godt! <br /><br />ville prøve igen idag, men bruge lakradsekstrakt i stedet for appelsin.. det bliver spændende! <br /><br />Men først skal jeg ringe til Nestle og høre hvor i næstved de sælger deres kondenseret mælk!GryKnudsenhttps://www.blogger.com/profile/05162183726080995213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-31799025766702008902011-12-20T09:11:16.979+01:002011-12-20T09:11:16.979+01:00Nej nej nej og øv! :(
Jeg skylle selvfølgelig beg...Nej nej nej og øv! :( <br />Jeg skylle selvfølgelig begive mig i dette vidunde, men kan nu se efter 12 timer i køleskabet at det er meget blødt? Men dog hårdere på overfladen..<br /><br />Er der noget man kan gøre ved det? Det klistre nærmest på de sider der har været belagt med bagepapir? <br /><br />Har forsøgt mig at vende "hapserne" i flormelis, og det hjælper på den klistrede overflade.. <br /><br />nogle ideer? <br />Fejlen ligger nok i at jeg selv lavede min kondenserede mælk, og den måske har været for vandet:(GryKnudsenhttps://www.blogger.com/profile/05162183726080995213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-56260264796250034152011-12-16T21:30:36.769+01:002011-12-16T21:30:36.769+01:00Kære allesammen!
Tusind tak for alle jeres søde ko...Kære allesammen!<br />Tusind tak for alle jeres søde kommentarer. Dem læser jeg og nyder dem en efter en. Jeg beklager, at jeg ikke har svaret før og ikke er så aktiv på bloggen, men jeg har godt nok en del at se til. Men der skulle gerne komme lidt mere liv fremadrettet. Se svar til nogle af kommentarene / spørgsmålene. Og må I have en herlig weekend.<br /><br />@Anonym: Man kan købe kondenseret mælk i de fleste større supermarkeder. Det opbevares i dåser. Hvis du har en indvandre-købmand i nærheden er det også noget de ofte ligger inde med. Fudgen er holdbar i 14 dage. <br /><br />@Bambis: Smagen er god og kraftig. Jeg brugte kun en mørk chokolade med 60% indhold. Man har en eftersmag af chokolade længe efter man har spist den.Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-1006649668390910592011-12-15T19:51:46.436+01:002011-12-15T19:51:46.436+01:00Nej hvor ser det bare lækkert ud! :-o
Hvordan er...Nej hvor ser det bare lækkert ud! :-o <br /><br />Hvordan er smagen? Er det kraftig chokolade?<br />Overvejer at lave den til en hjemmelavet hindbær-is ;-pBambihttps://www.blogger.com/profile/09458649944115469767noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-13278769643461622462011-12-14T12:21:10.509+01:002011-12-14T12:21:10.509+01:00Nøj, hvor lyder det godt - og det er et syn for gu...Nøj, hvor lyder det godt - og det er et syn for guder. Kan lige forestille mig, hvor lækkert det er :-)Madamehttps://www.blogger.com/profile/17520856074334186426noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-36464738825492196032011-12-14T09:33:05.567+01:002011-12-14T09:33:05.567+01:00Det ser meget meget syndigt ud ;-)Det ser meget meget syndigt ud ;-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-16853349162923328912011-12-13T22:08:52.811+01:002011-12-13T22:08:52.811+01:00Der er kun én ting at sige; UHMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!...Der er kun én ting at sige; UHMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!! :)<br />Godt at jeg lige har sat 500 ml hjemmegjort kondenseret mælk på køl!<br /><br />MarianneKageKonenhttps://www.blogger.com/profile/07980653849374652135noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-32824546578973191342011-12-13T19:05:29.086+01:002011-12-13T19:05:29.086+01:00...og hvor længe kan sådan noget fudge egentligt h......og hvor længe kan sådan noget fudge egentligt holde sig?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-22980902589274416142011-12-13T18:58:29.727+01:002011-12-13T18:58:29.727+01:00Ej nogle lækre hapser:-) Sad faktisk og så morgen-...Ej nogle lækre hapser:-) Sad faktisk og så morgen-tv idag og fik også en ubærlig trang til at prøve disse. Har jeg så bare ikke lige nået i dag;-))Kageunivershttps://www.blogger.com/profile/08222910217922538918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-26778845590350334072011-12-13T07:43:06.992+01:002011-12-13T07:43:06.992+01:00En begynder tænker....hvor køber man kondenseret m...En begynder tænker....hvor køber man kondenseret mælk?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-48734051895278193102011-12-12T22:05:41.149+01:002011-12-12T22:05:41.149+01:00Oh my... det ser dæleduleme godt ud! Tror næsten j...Oh my... det ser dæleduleme godt ud! Tror næsten jeg skal fedte for gemalen og lave en portion til ham :-D Tusind tak for inspiration!Piskerisethttps://www.blogger.com/profile/14199205159506890106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-76013230585612028962011-12-12T20:29:41.871+01:002011-12-12T20:29:41.871+01:00Um de ser lækre ud. Lavede nogen der minder meget ...Um de ser lækre ud. Lavede nogen der minder meget om sidste år med pistacie og uden appelsin, de blev altså også gode, måske jeg skulle lave halvt af hvert i år? Tak for god inspiration :o)<br /><br />Kh PernillePernillehttps://www.blogger.com/profile/05187270603701142556noreply@blogger.com