tag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post8566766516889045216..comments2024-03-07T11:35:35.968+01:00Comments on Himmelske kager: Mandel kage med creme og bærCamilla (Himmelske Kager)http://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comBlogger28125tag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-58332200922085265132021-06-07T07:04:15.398+02:002021-06-07T07:04:15.398+02:00Jeg er så stolt og glad for at være her for at del...Jeg er så stolt og glad for at være her for at dele dette bemærkelsesværdige vidnesbyrd, vidunderligt og ekstraordinært, jeg kan bare ikke tro, nu er min tidligere mand her hos mig og tigger om alle hans forkerte handlinger og fortæller mig, hvor tom han følte sig hele tiden han var væk, han forlod mig og forårsagede mig så smerte efter en skilsmisse, der fandt sted for 5 måneder siden. Og hele dette mirakel skete umiddelbart efter at jeg kontaktede Dr. Egwali for at få hjælp, jeg er den lykkeligste kvinde i hele verden i dag, jeg vil sige 'at have ham igen ved min side. Det er et mirakel for mig og min familie og evig glæde og lyst. Jeg er så glad nu, og jeg ved ikke, hvor meget jeg skal udtrykke min taknemmelighed og taknemmelighed over for Dr. Egwali. Jeg vil kraftigt anbefale ham, hvis du har brug for øjeblikkelig hjælp, da det er garanteret.<br />Send ham en e-mail i dag /dregwalispellhome@gmail.com eller via<br />WhatsApp: +2348122948392Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17200680151910425281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-35336762229774387932019-03-04T07:16:42.630+01:002019-03-04T07:16:42.630+01:00Skal man bruge hele æg eller kun æggehvide?Skal man bruge hele æg eller kun æggehvide?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00414482080267369895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-87523263053489625892019-03-04T07:14:38.521+01:002019-03-04T07:14:38.521+01:00Skal man bruge hele æg eller kun æggehvide?Skal man bruge hele æg eller kun æggehvide?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00414482080267369895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-66194079793023478472018-08-31T17:29:20.832+02:002018-08-31T17:29:20.832+02:00Helt enig i forrige kommentar. Den er kopieret fra...Helt enig i forrige kommentar. Den er kopieret fra en af de stribede kogebøger, Kager der smager ... Eneste forskel er, at du ikke anfører, hvor mange personer, den er til, og at du ikke skriver, at cremen (men selvfølgelig ikke bærr) med fordel kan lægges på bunden allerede dagen før servering!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18239974142521246700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-48704538523219191402017-06-13T13:27:27.303+02:002017-06-13T13:27:27.303+02:00Når opskriften nu er kopieret ordret fra en bagebo...Når opskriften nu er kopieret ordret fra en bagebog, ville en kildehenvisning være klædeligt ;-)Elisabethhttps://www.blogger.com/profile/17825328247035858293noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-11067757200479126502017-06-03T18:43:03.961+02:002017-06-03T18:43:03.961+02:00Hvor mange Pers. Er den til ☺Hvor mange Pers. Er den til ☺Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03705831625309850318noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-52667576986247694622014-10-30T14:45:27.862+01:002014-10-30T14:45:27.862+01:00Ja, dem kan du godt bruge. Du skal dog være opmærk...Ja, dem kan du godt bruge. Du skal dog være opmærksom på, at de er jo lidt mere skrøbelige.Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-57278141255263545412014-10-25T13:27:51.481+02:002014-10-25T13:27:51.481+02:00Hej Camilla :)
Jeg har kastet mig ud i at lave en ...Hej Camilla :)<br />Jeg har kastet mig ud i at lave en fondantkage med 3 bunde, og jeg tænkte derfor på om det var muligt at bruge disse bunde?<br />Har glutenallergi, så kan have lidt svært ved at finde bunde jeg kan tåle :)<br />Hilsen AstaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/05450010628691248651noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-63016590439429546052013-07-14T22:09:08.252+02:002013-07-14T22:09:08.252+02:00Ja, det er nok et meget godt tip. Jeg plejer gener...Ja, det er nok et meget godt tip. Jeg plejer generelt at lade denne slags bunde ligge lidt på pladen inden jeg flytter for meget rundt med dem. Godt, at cremen dækkede for "skaderne" :-) Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-75964671070369481802013-07-11T17:30:15.601+02:002013-07-11T17:30:15.601+02:00Jeg lavede den til vores datters dimissionsfest, -...Jeg lavede den til vores datters dimissionsfest, - og gangede den op med tre.<br />Det passede fint - men vent for guds skyld med at løfte den op af bradepanden til den er helt kold - hele overfladen krakelerede.... heldigvis kunne det jo reddes ved at dække den med creme. :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-71227540705240431222013-07-01T22:24:36.547+02:002013-07-01T22:24:36.547+02:00Dejligt at du fandt hvad du ledte efter. Jeg ved i...Dejligt at du fandt hvad du ledte efter. Jeg ved ikke præcis hvor mange gange du skal gange op, men ville prøve med 2,5 gange. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-69551022178009679252013-06-24T18:23:31.735+02:002013-06-24T18:23:31.735+02:00Lige den opskrift jeg leder efter. Skal lave til m...Lige den opskrift jeg leder efter. Skal lave til mange så vil lave i bradepande 30x40. Hvor mange gange skal jeg dobbelt op. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14099389875262433900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-89490943371736444782013-03-13T22:11:27.236+01:002013-03-13T22:11:27.236+01:00Tak for din søde kommentar. Dejligt at den bringer...Tak for din søde kommentar. Dejligt at den bringer glæde i din familie. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-30340766783823883002013-02-22T08:28:32.804+01:002013-02-22T08:28:32.804+01:00Skøn kage q:-) har lavet den flere gange, har også...Skøn kage q:-) har lavet den flere gange, har også serveret den som dessert efter en dejlig kyllingesteg. Til stor glæde for mine børn og børnebørn.3diahttps://www.blogger.com/profile/14029634406386392778noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-33737855376835518802011-07-10T20:10:41.085+02:002011-07-10T20:10:41.085+02:00@MindYourSpirit: Stort tillykke med sønnikes fødse...@MindYourSpirit: Stort tillykke med sønnikes fødselsdag. Håber, at du fik bagt kagen og at den blev god.Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-61064839436676932942011-07-07T20:45:22.951+02:002011-07-07T20:45:22.951+02:00Jep, den skal bare bages til Sønnikes 18-års fødse...Jep, den skal bare bages til Sønnikes 18-års fødselsdag i morgen. MUMS :-)MindYourSpirithttps://www.blogger.com/profile/15294924849766822825noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-68296212988179641932011-06-21T20:52:37.881+02:002011-06-21T20:52:37.881+02:00@Carina: Det er også en fantastisk kage efter min ...@Carina: Det er også en fantastisk kage efter min smag. Din creme lyder også lækker og nem at lave. Tak for opskriften :-)Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-44449713723986965692011-06-21T12:23:37.189+02:002011-06-21T12:23:37.189+02:00Elsker denne opskrift - laver den mindst et par ga...Elsker denne opskrift - laver den mindst et par gange om måneden. Som noget nyt er jeg begyndt at lave en god hjemmelavet vanillecreme af 3 æggeblommer, 3 spk sukker, 2 spk maizena, 1 vanillestang og ca. 3 dl. sødmælk.Alt piskes sammen koldt og koges op 1 min - henstår til køling, gerne til dagen efter.<br />Cremen fyldes på mandelbunden og toppes med friske bær - Smager fantastisk:-)<br /><br />Mvh CarinaCarinahttps://www.blogger.com/profile/17916673290858236770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-7769335591139197292010-06-25T20:47:58.835+02:002010-06-25T20:47:58.835+02:00Hej Anonym
Det lyder vildt skønt. Det må jeg prøv...Hej Anonym<br /><br />Det lyder vildt skønt. Det må jeg prøve en dag. Tak for tippet. <br /><br />Hilsen CamillaCamilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-35521757486093115342010-06-18T16:55:14.086+02:002010-06-18T16:55:14.086+02:00Skøn kage. Jeg marinerede bærrene:
400 g jordbær...Skøn kage. Jeg marinerede bærrene: <br /><br />400 g jordbær<br />20 g sukker<br />revet skal af 1 citron<br />½ dl friskpresset citronsaft<br /><br />Skyl jordbærrene, dryp dem godt af, fjern stilkhaserne, og del dem i mindre stykker. <br />Flemming sagde:<br /><br />Mos sukker, vaniljekort og citronskal sammen, og vand det i citronsaften. Hæld det over bærrene, og lad dem marinere med vaniljebælgen i 1 - 2 timer i køleskabet. Fjern vaniljebælgen. <br /><br />Jeg tør slet ikke tænke på, hvad det yderligere vil ske, hvis der kommes en sjat grand manier eller mørk rom i marinaden????Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-54193212870831741712010-04-28T20:25:57.899+02:002010-04-28T20:25:57.899+02:00Hej Diana. Selve kagen kan du lave dagen før og pa...Hej Diana. Selve kagen kan du lave dagen før og pakke lidt ind så den ikke bliver tør. Cremen kan du opbevare på køl i en skål. Jeg brugte bare en ske til at fordele cremen på kagen. Når du har lagt cremen på kagen (feks en time før servering) sætter du det hele på køl. Men bærrene skal du ikke lægge på før lige inden servering, da de safter og afgiver farve.Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-89836842629769038772010-04-28T19:15:21.464+02:002010-04-28T19:15:21.464+02:00Ved godt det er et gammelt indlæg, men jeg vil lig...Ved godt det er et gammelt indlæg, men jeg vil lige høre dig til hvordan du opbevarer kagen og cremen hvis du laver den dagen i forvejen:) På køl, koldt, eller stuetemp? og cremen er jeg godt klar over skal være på køl, men putter du den i en sprøjtepose, så den er nem at putte på kagen? <br />Glæder mig til at prøve din opskrift:)Diananoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-25828340630434615392009-08-10T21:47:35.533+02:002009-08-10T21:47:35.533+02:00Godt, at du kunne bruge opskriften :-)Godt, at du kunne bruge opskriften :-)Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-60727387071130556212009-08-09T19:32:28.707+02:002009-08-09T19:32:28.707+02:00jeg har lige spist det sidste af denne super dejli...jeg har lige spist det sidste af denne super dejlig kage :) dene r bare godAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-11227230640242533962009-08-07T16:46:35.547+02:002009-08-07T16:46:35.547+02:00Du kan sagtens lave bunden dagen før. Og du kan og...Du kan sagtens lave bunden dagen før. Og du kan også lave cremen og lægge den på en times tid før den skal serveres. Men bærrene skal endelig først lægges på lige inden serveringen.Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.com