tag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post7333638670680159616..comments2024-03-07T11:35:35.968+01:00Comments on Himmelske kager: Tips til lagkagebunde-bagningCamilla (Himmelske Kager)http://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comBlogger60125tag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-77311247283280974992016-06-12T20:56:23.519+02:002016-06-12T20:56:23.519+02:00Beklager meget sent svar. Jeg laver ikke kager mer...Beklager meget sent svar. Jeg laver ikke kager mere. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-1117814462680022262015-08-28T14:53:35.224+02:002015-08-28T14:53:35.224+02:00Hej. Jeg skal lave en kage i 3 etager med disse bu...Hej. Jeg skal lave en kage i 3 etager med disse bunde. Hvilke størrelser ville du vælge? Der skal være til min. 50 pers. men der må gerne være noget til overs. Og hvor meget tror du jeg skal gange opskrifterne op med? Mvh. HelleHellehttps://www.blogger.com/profile/01635876355298878257noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-42832032242066678442014-08-09T22:01:59.617+02:002014-08-09T22:01:59.617+02:00Jeg ville prøve med en gang opskrift pr bund. Jeg ville prøve med en gang opskrift pr bund. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-54025696410039629142014-08-05T21:46:18.771+02:002014-08-05T21:46:18.771+02:00Jeg har prøvet noget lignende Stinna. Så vist jeg ...Jeg har prøvet noget lignende Stinna. Så vist jeg husker doblede jeg portionen op pr. Lag. Håber det kan hjælpeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-22288661687612754582014-08-05T21:41:07.379+02:002014-08-05T21:41:07.379+02:00Faldt over din blog da jeg skal bruge nogle lækre ...Faldt over din blog da jeg skal bruge nogle lækre luftige lagkagebunde til weekenden. Nu sidder jeg så bare som et stort spørgsmålstegn og tænker hvor meget dej jeg skal lave, hvis jeg skal lave 3 enkelte bunde i en bradepande der måler 32x40cm? <br />krydser fingre for at du når at se mit spørgsmål! :DstinnaOhttps://www.blogger.com/profile/16549857239571590041noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-44073785406679700612014-08-02T14:14:36.611+02:002014-08-02T14:14:36.611+02:00Tusind tak for din kommentar. Ja, det er også min ...Tusind tak for din kommentar. Ja, det er også min ynglings opskrift når det gælder lagkagebunde. Og du kan sagtens tilsætte appelsinskal eller vaniljekorn. Du kan også tilsætte citronskal eller limeskal. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-52643620294578408152014-08-02T14:13:24.312+02:002014-08-02T14:13:24.312+02:00Undskyld det sene svar. Kartoffelmel tilsættes oft...Undskyld det sene svar. Kartoffelmel tilsættes ofte lagkagebunde, rouladebunde og lignende for at gøre dem mere luftige. Der er en søge funktion allerøverst i ventre side (måske skal du acceptere cookies før at du kan se bjælken med søgefunktionen) og der er også en søgefunktion længere nede i venstre side under "gode blogs". Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-42009366152540636522014-07-10T22:46:55.380+02:002014-07-10T22:46:55.380+02:00Jeg ved det er en gammel post, men faldt over denn...Jeg ved det er en gammel post, men faldt over denne opskrift da jeg ledte efter en opskrift på bunde uden mælk. Det bliver helt sikkert min go-to opskrift på lagkagebunde i fremtiden! De hævede flot op og har den helt rigtige luftige konsistens. Næste gang vil jeg måske tilføje vanille eller appelsinskal for mere smag. Men mange tak for opskriften! :)Rikke Lnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-26827435554591405242014-05-09T09:21:37.093+02:002014-05-09T09:21:37.093+02:00Hejsa
Hvorfor bruges der egentlig kartoffelmel? H...Hejsa<br /><br />Hvorfor bruges der egentlig kartoffelmel? Hvad gør det for kagen?<br /><br />Derudover, er der ikke en søgefunktion på din side? Jeg bruger den ret ofte, men kan søge og gøre det nemmere for mig :PLouisehttps://www.blogger.com/profile/13921386693408155078noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-22447448609619865552014-04-13T21:18:40.400+02:002014-04-13T21:18:40.400+02:00Jeg kender ikke Mettes forme men umiddelbart er an...Jeg kender ikke Mettes forme men umiddelbart er anbefalingen den samme. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-22829082297681352822014-04-11T21:09:13.954+02:002014-04-11T21:09:13.954+02:00Hej Camilla
Jeg bruger mette blomsterbergs springf...Hej Camilla<br />Jeg bruger mette blomsterbergs springforme vil du også anbefale ikke at smøre disse og blot sætte papir i bunden? (Og må man "åbne" formen når kagen skal ud af eller skal den løsnes først?)Pernillenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-63160556622266903892014-03-16T15:31:05.060+01:002014-03-16T15:31:05.060+01:00Tusind tak Tobias. Nej, jeg bager altid med almind...Tusind tak Tobias. Nej, jeg bager altid med almindelig ovn-varme. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-85236248254939181442014-03-11T09:50:14.004+01:002014-03-11T09:50:14.004+01:00Skøn blog.
TAK.
Bager du i varmluftsovn?
Mvh. To...Skøn blog.<br />TAK.<br /><br />Bager du i varmluftsovn?<br /><br />Mvh. TobiasAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/04747394408625305944noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-21984108611723856162014-01-19T21:57:50.758+01:002014-01-19T21:57:50.758+01:00Jeg skærer dem blot med en kniv men man kan også b...Jeg skærer dem blot med en kniv men man kan også bruge snor (det har jeg dog aldrig prøvet) eller en såkaldt lagkagedeler. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-82468684544869375662014-01-10T22:21:28.354+01:002014-01-10T22:21:28.354+01:00Hej :-)
Hvordan deler man bedst bundende??
Mvh Lis...Hej :-)<br />Hvordan deler man bedst bundende??<br />Mvh Lisbeth Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04635007262499983093noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-7639551853335756642013-12-16T20:47:54.776+01:002013-12-16T20:47:54.776+01:00Tusind tak for at du deler dine erfaringer. Jeg gl...Tusind tak for at du deler dine erfaringer. Jeg glemmer RET ofte at tage æggene ud i god tid men de bliver hurtig tempererede af varmt vand. Det er et super godt råd. Når jeg anvender en springform spænder jeg også papiret i bunden. Men mange bruger andet en springforme og så er det smart at klippe papiret. Dejligt at du deler dine erfaringer. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-31379134937628376972013-12-14T17:26:01.570+01:002013-12-14T17:26:01.570+01:00Normalt er jeg god til at forberede mig i tide - m...Normalt er jeg god til at forberede mig i tide - men også jeg kan blive overrasket af en lyst til at bage. Så lægger jeg de kolde æg i varmt vand, så de kan blive tempererede; det virker fint, er hurtigt - og jeg kan gå i gang med at bage. Jeg lægger et stykke bagepapir over bunden af springformen, derefter sætter jeg ringen på og lukker den; nu ligger bagepapiret helt stramt og buler ikke.<br />ElsebethAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-74070577759576261342013-09-18T16:24:36.918+02:002013-09-18T16:24:36.918+02:00Tusind tak for din søde kommentar. Beklager det se...Tusind tak for din søde kommentar. Beklager det sene svar. <br /><br />Jeg har ikke prøvet at skifte kartoffelmel ud med maizena, men jeg tror godt at du kan prøve det af. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-12568260374919883572013-08-28T11:38:07.053+02:002013-08-28T11:38:07.053+02:00Er meget taknemmelig for alt det du lægger op her,...Er meget taknemmelig for alt det du lægger op her, jeg er overvældet af alle de mange skønne kager jeg bare må prøve af selv :-).<br /><br />Jeg vil gerne høre dig, om man kan bruge Maizena majsstivelse i stedet for kartoffelmel og i så fald om det er i samme forhold som kartoffelmel?<br /><br />Mange venlige hilsner,<br />Louise.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-32004336050761277402013-08-08T18:06:17.703+02:002013-08-08T18:06:17.703+02:00Tusind tak for din sæde kommentar. Jeg bruger alti...Tusind tak for din sæde kommentar. Jeg bruger altid almindelig varme, når jeg bager.Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-86487832997128828282013-08-01T21:21:48.109+02:002013-08-01T21:21:48.109+02:00Hej Camilla.
Fantastisk blog - her kan man jo bru...Hej Camilla. <br />Fantastisk blog - her kan man jo bruge flere timer! :)<br />Du har sikkert fået det her spørgsmål mange gange:<br />Bager du på varmluft, eller alm. under/over-varme?<br /><br />Mvh. Victoria Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17598909459707416430noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-62334367874367971322013-07-14T21:53:45.439+02:002013-07-14T21:53:45.439+02:00Nej, det faktisk ikke spor nødvendig, men jeg gør ...Nej, det faktisk ikke spor nødvendig, men jeg gør det for at sikre mig, at papiret ikke "flapper" op eller glider når jeg hælder dejen i formen. Skønt, at du har fået inspiration på siden til dine egne kager. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-63964723008458513042013-07-10T22:38:21.432+02:002013-07-10T22:38:21.432+02:00Hej Camilla,
Hvorfor smører du bunden med smør hvo...Hej Camilla,<br />Hvorfor smører du bunden med smør hvorefter du lægger bagepapir på? Er smørret så ikke unødvendigt?<br /><br />Mvh Camilla (som nu har brugt 2 hele aftener på din hjemmesiden :-) men er nu klar til at gå i gang i morgen aften med min kage til på lørdag)Zibhttps://www.blogger.com/profile/14302519676808698694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-63327280577582827642013-06-16T22:37:04.259+02:002013-06-16T22:37:04.259+02:00At den falder sammen kan skyldes flere ting. Bla a...At den falder sammen kan skyldes flere ting. Bla at du har bagt den for lidt eller at du åbner ovnen mens den bager. En dobbeltportion skal have længere tid end en almindelig portion. Hvor længe afhænger af ovnen. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-59472691835785321802013-06-07T00:05:55.085+02:002013-06-07T00:05:55.085+02:00Fantatisk vejledning - tak :0)
Har dog lidt proble...Fantatisk vejledning - tak :0)<br />Har dog lidt problemer med at kagen falder sammen, efter den er taget ud af ovnen :(. Har forsøgt 2 gange. Stiller kagen midt i ovnen. <br />Jeg laver dobbelt portion og min form er 26 cm, hvor lang tid skal den have i ovnen ?<br />Mvh LisbetjAnonymousnoreply@blogger.com