tag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post4224252898179525112..comments2024-03-07T11:35:35.968+01:00Comments on Himmelske kager: Skøn Pavlova med et twistCamilla (Himmelske Kager)http://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-11765618232275092132014-08-04T20:38:00.281+02:002014-08-04T20:38:00.281+02:00Ok - mange tak for svar :-)Ok - mange tak for svar :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-30448588626306780192014-08-02T14:34:32.837+02:002014-08-02T14:34:32.837+02:00Du kan godt bage marengsen dagen før. Men jeg tror...Du kan godt bage marengsen dagen før. Men jeg tror at du i denne varme kan risikere at maregnsen trækker fugt hvis du bager den dagen før og dermed kan blive klistret. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-33494857768742527202014-07-31T17:01:32.978+02:002014-07-31T17:01:32.978+02:00Hej Camilla.
Kagen ser super lækker ud :-). Jeg vi...Hej Camilla.<br />Kagen ser super lækker ud :-). Jeg vil forsøge mig til min fødselsdag, som er en onsdag, så kan den bages dagen før?<br />Hilsen ChristaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-957009550744122032013-04-10T11:40:41.102+02:002013-04-10T11:40:41.102+02:00Tak for din søde kommentar. Ja, jeg har glemt at s...Tak for din søde kommentar. Ja, jeg har glemt at skrive hvor mange nødder. Jeg har tilføjet 100 g nødder til opskriften. Jeg brugte hasselnødder, men man kan jo bruge det man kan lide. Rist nødderne i en ovn ved ca 150 grader til de er gyldne og skallen begynder at krakelere. Gnub skallen af FCK's i et rent viskestykke el køkkenrulle. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-90009545907624771812013-04-05T07:15:13.099+02:002013-04-05T07:15:13.099+02:00Hej Camilla. fed blog. hvor mange nødder skal der ...Hej Camilla. fed blog. hvor mange nødder skal der i? og hvilken slags? har du en nem metode til at afskalle dem? Mvh Randi JeilsøAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-30477582901898008512012-10-21T11:43:02.990+02:002012-10-21T11:43:02.990+02:00@Maiken / Dronningemad: Tak Maiken. Ja jeg er ikke...@Maiken / Dronningemad: Tak Maiken. Ja jeg er ikke så meget til flødeskum eller sødet flødeskum for den sgas skyld. Og så må man jo være kreativ :-) Cremen var rigtig god til marengsen og bærrene. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-67990182128029838032012-10-19T10:01:39.185+02:002012-10-19T10:01:39.185+02:00Ovra den ser god ud! Det er længe siden jeg har la...Ovra den ser god ud! Det er længe siden jeg har lavet pavlova, men har også kun lavet chokolade-udgaven. Er vild med at du kommer creme på istedet for flødeskum!Maiken/Dronningemadhttp://www.dronningemad.weebly.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-58325216237021626522012-10-07T22:04:01.359+02:002012-10-07T22:04:01.359+02:00@Ager bager: Ja, det er en skøn kombination, fordi...@Ager bager: Ja, det er en skøn kombination, fordi det forener det søde og friske med det bløde og sprøde. Tak for inspiration til cremen. <br /><br />@Amalie: Ja, det kan du have ret i. Tænker, at hun må virkelig have taget dem med storm siden de designer en kage opkaldt efter hende. Hun må have danset ret godt! :-)<br /><br />@Lis: Man kan jo altid liige finde en undskyldning :-)<br /><br />@Madame: Tak Gitte - det var sødt skrevet :-) Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-25265229962575757302012-10-07T21:12:50.262+02:002012-10-07T21:12:50.262+02:00Åh, det ser vel nok lækkert ud! Du er fantastisk i...Åh, det ser vel nok lækkert ud! Du er fantastisk i et køkken, Camilla :-) Madamehttps://www.blogger.com/profile/17520856074334186426noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-67196440233894737282012-10-07T17:04:52.420+02:002012-10-07T17:04:52.420+02:00Uhm den lyder lækkert.
Marengs er noget som jeg b...Uhm den lyder lækkert. <br />Marengs er noget som jeg bare elsker, og når der så er rå-creme til uhmm Tror da lige jeg finder en undskyldning for at lave den til kaffen.<br /><br />Kh. LisLishttps://www.blogger.com/profile/03173448309684666962noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-20262020426503643012012-10-06T15:41:46.578+02:002012-10-06T15:41:46.578+02:00Den ser virkelig lækker ud! Lidt sjov at tænke på,...Den ser virkelig lækker ud! Lidt sjov at tænke på, at den er lavet til en balletdanser... kage og balletdanser er normalt ikke to ting, som man associerer sammen :)Amaliehttp://www.dessertunivers.dknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-48015807957273605322012-10-06T15:36:14.845+02:002012-10-06T15:36:14.845+02:00Jeg elsker marengs og frugt :). Jeg plejer at lave...Jeg elsker marengs og frugt :). Jeg plejer at lave en creme af halv flødeskum og halv creme fraiche. Den bliver frisk og er et rigtig godt modspil til den søde marengs. Din kage ser superlækker ud :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14142803715032440813noreply@blogger.com