tag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post4182872096001764190..comments2024-03-07T11:35:35.968+01:00Comments on Himmelske kager: BærmousseCamilla (Himmelske Kager)http://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comBlogger48125tag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-70723847694203941792014-08-02T13:33:13.880+02:002014-08-02T13:33:13.880+02:00Tusind takf or din søde kommentar. Dejligt at du h...Tusind takf or din søde kommentar. Dejligt at du har lavet den med succes. Det er så svært at svare på da jeg sjældent bare laver en portion til en form og ofte gør jeg det meget på slum. Men mousse af en ½ l fløde plejer at være nok til to lag i en lille springform på ca. 22 cm. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-50905115658132383202014-06-24T14:10:49.642+02:002014-06-24T14:10:49.642+02:00Jeg har prøvet hindbærmousse med yoghurt flere gan...Jeg har prøvet hindbærmousse med yoghurt flere gange med succes!<br />Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvor stor en rund form der skal til for at give 1 lag mousse ud af 1 portion hindbærmousse med yoghurt? :) Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-30038217249505910412014-02-22T20:10:52.153+01:002014-02-22T20:10:52.153+01:00Nu er der jo to forskellige opskrifter, så jeg ved...Nu er der jo to forskellige opskrifter, så jeg ved ikke hvilken du referere til. Men kan ikke altid bare udskifte til andre bær. Det kræver at man smager til for andre bær kan være mere søde / mere sure / indeholde mere vand osv. Så det må komme an på en prøve hvis du vil skifte til andre bær. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-45579421302267694942014-02-19T16:30:15.536+01:002014-02-19T16:30:15.536+01:00Hej
Efter så meget ros i kommentarerne tror jeg a...Hej <br />Efter så meget ros i kommentarerne tror jeg at jeg også vil hapse din opskrift, men kan man bruge alle slags bær til disse to opskrifter eller er det nogle andre mål når der er andre bær i? :D Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-62889058310267715332013-12-09T22:25:47.454+01:002013-12-09T22:25:47.454+01:00Langt de fleste kan godt fryses men kvaliteten af ...Langt de fleste kan godt fryses men kvaliteten af cremerne er ikke helt den samme som nylavet. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-76964177508159260882013-11-24T23:05:44.252+01:002013-11-24T23:05:44.252+01:00Kan du fortælle mig om bær-mousse, italian merring...Kan du fortælle mig om bær-mousse, italian merringue, opsmøringganasche1:1 og fyld-creme-ganasche kan fryses og dermed laves i god tid så man lige kan tage det op af fryseren ?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-47663011477671925162013-08-08T18:08:05.682+02:002013-08-08T18:08:05.682+02:00Du kan prøve at skrifte det ud med din syltetøj. E...Du kan prøve at skrifte det ud med din syltetøj. Ellers kan du piske noget flødeskum og blande syltetøjet op med. Det giver også en ret god mousse. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-66347871553439812692013-08-08T18:07:07.400+02:002013-08-08T18:07:07.400+02:00Det ville jeg ikke anbefale. Den bliver simpel hen...Det ville jeg ikke anbefale. Den bliver simpel hen ikke stiv nok. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-12280532450307357832013-08-05T21:35:00.855+02:002013-08-05T21:35:00.855+02:00hej himmelske kager:-)
kan man lave din mousse me...hej himmelske kager:-)<br /><br />kan man lave din mousse med syltetøj. jeg har lavet en rarbarber-jordbær syltetøj, som jeg gerne ville bruge i en kage sammen med din opskrift på hyldeblomstmousse.<br />hvordan ville sådan en opskrift evt. se ud.<br />mvh SilleAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-63894556470983406742013-08-01T22:44:11.304+02:002013-08-01T22:44:11.304+02:00Hej Camilla.
Jeg tænte på om man kunne lave det u...Hej Camilla.<br /><br />Jeg tænte på om man kunne lave det uden husblas? :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-68447946423978773332013-03-27T11:26:07.470+01:002013-03-27T11:26:07.470+01:00Tusind tak for din søde kommentar. Du skriver flg:...Tusind tak for din søde kommentar. Du skriver flg: "...men kan man nemt bage kager i såddanne forme der egner sig til fordant?" Jeg er ikke helt med på hvad du mener her. Formene er ligeglade med at du senere overtrækker kagerne med fondant. Det er ingen kontakt mellem form og fondant. Måske har misforstået dit spørgsmål? I så fald må du endelig skrive igen. Ift om man kan få kagerne ud, så lægger jeg altid kun bagepapir i bunden og ingen opsmøring. På den måde vokser de lige op. Lad dem køle af i formen og så kør let med en kniv i kanten, så løsner de sig helt fint. Har ihvert fald aldrig problemer med at få kagen ud. Se i øvrigt Grundlæggende kagedekoration vedr. at bage kagen, der viser jeg præcis hvordan jeg gør. Se link: http://himmelske-kager.blogspot.dk/2011/02/grundlggende-kagedekoration-trin-1-at.html. Held og lukke. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-45075014009178078642013-03-27T11:21:05.603+01:002013-03-27T11:21:05.603+01:00Beklager rigtig meget, at jeg har overset din komm...Beklager rigtig meget, at jeg har overset din kommentar! Tusind tak for din søde tilbagemelding. Dejligt, at du kunne lide opskriften. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-84836654467554938122013-03-24T19:09:42.971+01:002013-03-24T19:09:42.971+01:00Hej :-) Sikke en imponerede side du har, du er vir...Hej :-) Sikke en imponerede side du har, du er virkelig dygtig! :-) Jeg vil selv gerne i gang med at forsøge mig med kager og fondantpynting, men da jeg er nybegynder lige på det punkt er jeg virkelig i tvivl om hvilke forme jeg skal vælge. Jeg har fundet nogle lækre forme med en høj kant i en kagebutik på nettet, men kan man nemt bage kager i såddanne forme der egner sig til fordant? Jeg mener, kan man nemt få dem ud uden at de går i stykker? Jeg forestillede mig at spaye formen inden dejen kom i, men jeg ved ikke om det er den rigtige måde at gøre det på, og om det kan lykkes.<br /><br />Venlig hilsen HanneAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-23986470371082582422012-11-03T00:59:31.824+01:002012-11-03T00:59:31.824+01:00tak for en guddommelig opskrift! (:
Den er FANTAST...tak for en guddommelig opskrift! (:<br />Den er FANTASTISK.. utrolig god smag og følelse! (:<br /><br />Tusinde gange tak! (:Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-47079916202987916222012-10-27T17:16:05.078+02:002012-10-27T17:16:05.078+02:00@Anonym (Anita): Tak for din søde kommentar. Der e...@Anonym (Anita): Tak for din søde kommentar. Der er to forskellige opskrifter i det indlæg og dermed to forskellige måder at gøre det på. Jeg kan bedst lide at smelte husblassen i noget varmt, da risikoen for at det trævler er mindre. Ja, den måde du beskriver lyder helt fin.Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-30055607714949802802012-10-24T22:49:46.453+02:002012-10-24T22:49:46.453+02:00Hej
Tak for en fantastisk side..
Jeg bliver lidt ...Hej<br />Tak for en fantastisk side.. <br />Jeg bliver lidt forvirret når jeg læser opskriften. I den ene beskriver du at man skal varme bærrene igennem og opbløde husblassen deri og den anden blender man bærrene uden opvarmning og opbløder husblas i en smule kogende vand... Hvad er forskellen?? <br />Jeg havde tænkt at koge bærrene op, putte husblas i og lade den køle og derefter køre dem igennem en sigte, smelte choko og køle den, piske æg og sukker og blande det hele. Derefter røre det med fløden og stille det på køl!<br />Er det den rette måde at gøre det på??<br /><br />Tak for inspiraion på din side..<br /><br />Kærlig hilsen<br />AnitaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-28233939265770207722012-09-29T12:25:24.291+02:002012-09-29T12:25:24.291+02:00@Didde A: Tak for din søde kommentar. Jeg bruger e...@Didde A: Tak for din søde kommentar. Jeg bruger en sødmælkyoghurt (både i bærmousse og lime mousse), som jeg ikke husker hvor mange procent den er. Creme fraiche bruger jeg 38%. Jeg bruger som regel en mild mørk chokolade til ganacherne, så de ikke bliver for tørre. Ca. 55%. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-43127946328565600502012-09-26T22:32:01.157+02:002012-09-26T22:32:01.157+02:00Kære Himmelske kager :)
Jeg har lige nogle spørgsm...Kære Himmelske kager :)<br />Jeg har lige nogle spørgsmål, som jeg virkelig håber at du kan hjælpe mig med.<br /><br />Hvor mange procent er den youghurt naturel på, som du bruger til din Hindbærmousse med yoghurt? <br /><br />Hvr mange procent er creme fraichen og yoghurt naturalen på i din lime mousse?<br /><br />Er det rigtig at den mørke chokolade i din chokolade ganache som kan anvendes i kager er på 60 procent?<br /><br />Er chokoladen i din 1:1 chokolade ganache til opsmøring på 55 procent? Eller kan man bruge "andre procenter"?<br /><br />Jeg håber virkelig at du kan hjælpe mig. Og så skal du have tusinde tak for en rigtig inspirerende og super god blogg. Den har virkelig hjulpet mig meget.Didde Anoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-55485843596993376222012-06-24T09:33:21.231+02:002012-06-24T09:33:21.231+02:00@taagine: Tak for din søde kommentar. Nej, jeg har...@taagine: Tak for din søde kommentar. Nej, jeg har ikke lige en opskrift på kiwicreme. Prøv evt at bruge en af de andre opskrifter jeg har, men så prøve selv at finde den rette sukker mængde (for den skal formentlig ændres). Ellers prøv at google det på nettet. Der kommer ofte opskrifter frem på den måde. <br /><br />@Lise Ottesen: Hvis du har fulgt opskriften og din husblas er lykkedes, så skulle den gerne blive stiv efter noget tid på køl. <br /><br />@Anonym: Beklager hvis jeg har forvirret nogen her :-) Jeg plejer at lægge husblassen over i en ½ l koldt vand min 10 minutter. Måske har jeg fët skrevet forkert i den sammenhæng. Det nemmeste for dig er at når du har givet hindbærrene et opkog og pureret dem, så opløs husblassen i den varme puré, så får du ikke problemer med trævler.Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-74671033738494364262012-06-23T16:13:06.155+02:002012-06-23T16:13:06.155+02:00Hey :) Nu vil jeg prøve at lave din hindbærmousse ...Hey :) Nu vil jeg prøve at lave din hindbærmousse med frosne bær Nu blir jeg i tvivl. Du skriver i din opskrift at man skal opbløde husblassen i 3 min, men i kommentarerne skriver du i ½ time før? <br /><br />Kan du hjælpe mig med at forstå hele proceduren for din hinbær mousse med frosne bær og uden youghurt? Tusind tak :D<br /><br />Mvh AnjaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-48986210137878778652012-06-21T21:20:26.413+02:002012-06-21T21:20:26.413+02:00Hej camilla. Har lige forsøgt at lave hindbærmouss...Hej camilla. Har lige forsøgt at lave hindbærmoussen og den ser godt nok lidt flydende ud. Er der noget man kan gøre for at gøre den mere stiv?<br />LiseAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12816126134359327610noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-54978579535422271332012-06-17T20:10:05.009+02:002012-06-17T20:10:05.009+02:00Hej Camilla
Nu har du jo så mange gode opskrifter...Hej Camilla<br /><br />Nu har du jo så mange gode opskrifter, som jeg har brugt med stor succes. Tænker, om du måske har en opskrift på en kiwicreme? Jeg skal bruge den som lag i en bryllupskage, så der skal husblas i.<br />Tak for en meget inspirerende side.<br />Kh<br />Christinetaaginehttps://www.blogger.com/profile/16138645828091325961noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-28589388008380219942012-06-13T21:31:06.551+02:002012-06-13T21:31:06.551+02:00@Lise Ottesen: Ja, du kan godt bruge frosne bær. D...@Lise Ottesen: Ja, du kan godt bruge frosne bær. Du skal blot huske at give dem et KORT opkog inden, for at slå evt bakterier ihjel. Du følger bare opskriften og purere hindbærrene efter du har varmet dem.Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-3901281011713405012012-06-11T13:56:00.834+02:002012-06-11T13:56:00.834+02:00Hej.
Jeg har ikke indtil vidre haft mod på at lave...Hej.<br />Jeg har ikke indtil vidre haft mod på at lave bærmousse, men tror jeg vil forsøge mig snart.<br />Kan man bruge frosne bær? Og hvis ja, hvordan ville det foregå?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12816126134359327610noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-82422279679061828492012-01-25T21:51:08.540+01:002012-01-25T21:51:08.540+01:00@Trine: Velbekommen. Det er altid godt at lave en ...@Trine: Velbekommen. Det er altid godt at lave en lille prøve, så man har en fornemmelse for tingene. Held og lykke.Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.com