tag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post3864153967969573324..comments2024-03-07T11:35:35.968+01:00Comments on Himmelske kager: Ris a la Mande - på min mådeCamilla (Himmelske Kager)http://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-9957054878711647822013-01-07T20:49:47.426+01:002013-01-07T20:49:47.426+01:00Uha nej, traditioner kan være svære at bryde. Tak ...Uha nej, traditioner kan være svære at bryde. Tak for at du deler dine erfaringer. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-60799824170645121282012-12-30T21:43:51.431+01:002012-12-30T21:43:51.431+01:00Jeg er helt enig med dig i både sødme-problematikk...Jeg er helt enig med dig i både sødme-problematikken og fløde-problematikken. Jeg løser det ved at lave en luftig æggesnaps af æggeblomme og sukkeret som jeg tilsætter grøden inden jeg vender flødeskum og mandler i. <br />Så bliver risalamanden mere luftig og ikke så fed og tung. <br />Men det er jo meget forskelligt og det er IKKE populært at ændre på traditionerne. ;-) <br />MetteAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-33717188824795178312012-12-26T21:27:58.620+01:002012-12-26T21:27:58.620+01:00Ja, det var da en værre nisse, der har været på sp...Ja, det var da en værre nisse, der har været på spil. Der skal selvfølgelig kun grødris og selvfølgelig også mælk - ellers bliver den vist en træls omgang risengrød! Jeg har tilrettet opskriften, så den nu er uden nisse-streger!Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-38166495475530534542012-12-26T21:26:49.896+01:002012-12-26T21:26:49.896+01:00Det gik vist for stærkt :-) Jeg har rettet opskrif...Det gik vist for stærkt :-) Jeg har rettet opskriften, så der nu også tilsættes mælk :-)Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-60330934286343549022012-12-26T14:47:22.742+01:002012-12-26T14:47:22.742+01:00Der står 150 gr. ris og længere nede 150 gr. grødr...Der står 150 gr. ris og længere nede 150 gr. grødris - blander du løse ris og grød ris ? og kun vand ingen mælk ?<br />Jeg tror julenissen har været på spil i din opskrift ;)<br />Glædelig jul :)Majken Hammerhttps://www.blogger.com/profile/16306390157410263098noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-88092031819049421252012-12-26T12:55:08.967+01:002012-12-26T12:55:08.967+01:00Vi kan også bedst lide Ris a la Mande dagen efter,...Vi kan også bedst lide Ris a la Mande dagen efter, og vores opskrift ligner da også din meget, men du har vist glemt at skrive, hvor meget mælk du bruger. Glædelig jul :)Kageleghttps://www.blogger.com/profile/10263337015604056552noreply@blogger.com