tag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post2712376092658120488..comments2024-03-07T11:35:35.968+01:00Comments on Himmelske kager: Boller med rabarber-marcipan fyldCamilla (Himmelske Kager)http://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-21593919727605052912012-07-31T14:58:20.069+02:002012-07-31T14:58:20.069+02:00@Misbah: Tak :-)@Misbah: Tak :-)Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-61402067149903448122012-07-28T13:52:50.032+02:002012-07-28T13:52:50.032+02:00De lyder godt nok lækker :)De lyder godt nok lækker :)Misbahhttps://www.blogger.com/profile/15917263973124127806noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-49383103008599133112012-07-27T22:18:39.090+02:002012-07-27T22:18:39.090+02:00@Kreative RainbowMe: Tak, det var de også.
@Pisk...@Kreative RainbowMe: Tak, det var de også. <br /><br />@Piskeriset: Ja, det er nemlig lidt anderledes end normalt. Kombinationen var smadder god. <br /><br />@SMOL: Nej, jeg bagte dem bare i en papir muffinsform, der havde en lidt lav kant. Formene var meget nemme at få af bagefter. <br /><br />@stephanie: Koldhøve er måske så meget sagt. For jeg mener bare stutemperatur. Jeg har rettet opskriften, så man ikke tror, at det er i køleskab. Hævningen ved stuetemperatur er 1½ time og lunt er bare ½ time. <br /><br />@Lena fra Tyskland: I definitely think that these can be made with a berry compote if you are not able to get rhubarbs. Wonderful, that you found something else and did enjoy them :-) Thank you so much for your comment.Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-90975843178108899862012-07-25T16:05:36.309+02:002012-07-25T16:05:36.309+02:00Read this at 10.00, went to supermarket at 11.30 (...Read this at 10.00, went to supermarket at 11.30 (unfortunately did not find rhubarb any more, bought raspberries instead) and now enjoy these delicious "Boller med hindbær-marcipan fyld"...fantastisk! Tak for opskriften :o)Lena fra Tysklandnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-64625067005053054982012-07-25T11:09:41.014+02:002012-07-25T11:09:41.014+02:00Hvor længe skal de hæve når de koldthæverHvor længe skal de hæve når de koldthæverstephaniehttps://www.blogger.com/profile/09291495009651573947noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-66196449813495015662012-07-25T07:56:08.938+02:002012-07-25T07:56:08.938+02:00Det lyder super lækkert. Er det silikoneforme, du ...Det lyder super lækkert. Er det silikoneforme, du bager dem i eller kan de bages i papirsforme uden at sidde fast bagefter? Det er ikke alle boller, der kan det...SMOLhttps://www.blogger.com/profile/00507173253101581015noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-38302546506753169012012-07-24T20:28:23.084+02:002012-07-24T20:28:23.084+02:00Det lyder som en rigtig god kombination - og en an...Det lyder som en rigtig god kombination - og en anderledes måde at få boller på :-)Piskerisethttps://www.blogger.com/profile/14199205159506890106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-17561074463131487282012-07-24T10:17:02.645+02:002012-07-24T10:17:02.645+02:00Øj de lyder godt nok lækre!!!Øj de lyder godt nok lækre!!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10303681682477663564noreply@blogger.com