tag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post1761577457690860365..comments2024-03-07T11:35:35.968+01:00Comments on Himmelske kager: OthellolagkageCamilla (Himmelske Kager)http://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comBlogger50125tag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-74484134449087701162016-12-09T19:40:11.046+01:002016-12-09T19:40:11.046+01:00Hvis den ikke afkøles nok kan jeg forestille mig a...Hvis den ikke afkøles nok kan jeg forestille mig at den bliver mindre sprød. Måske det er årsagen. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-1095117813375581212016-08-08T21:00:13.766+02:002016-08-08T21:00:13.766+02:00Har lige prøvet at bage din kage idag. Makronbunde...Har lige prøvet at bage din kage idag. Makronbunden blev ikke sådan "crispy" som jeg havde forventet.. Er det meningen? Den smagte nu dejligt alligevel :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10491703971955213774noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-43758224949517343002014-08-29T16:58:39.809+02:002014-08-29T16:58:39.809+02:00Må jeg da lige prøve håber jeg kan huske hvor jeg ...Må jeg da lige prøve håber jeg kan huske hvor jeg har fundet opskriften når jeg en gang er færdig og klar til at linke... Jeg prøver at lave bundene i dag og fryse dem da jeg skal bruge den i morgen men der ikke har så meget tid at gøre godt med....Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01209750340079924155noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-22633380009061987792014-05-27T08:21:13.065+02:002014-05-27T08:21:13.065+02:00Tak for din søde kommentar. Jeg har ikke brugt den...Tak for din søde kommentar. Jeg har ikke brugt denne creme i en fondant kage. Der synes jeg at den bliver for blød. Men prøv at smelte husblas i den varme creme så stiver den måske mere. Har som sagt ikke prøvet det selv. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-57653892805630302342014-05-27T08:12:30.361+02:002014-05-27T08:12:30.361+02:00Beklager men det ved jeg desværre ikke. Jeg har al...Beklager men det ved jeg desværre ikke. Jeg har aldrig brugt sukkerbilleder. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-47929634358485472032014-05-04T13:14:43.664+02:002014-05-04T13:14:43.664+02:00Hej
Jeg er stadig stor fan af sin hjemmeside :o)
H...Hej<br />Jeg er stadig stor fan af sin hjemmeside :o)<br />Har du erfaring med at bruge fyldet fra en othellolagkage sammen med andet fyld i en fondant kage?<br />Eller kan man overtrække den på en anden måde, så man kan pakke den ind i fondant.<br />Er nemlig ude efter noget lækkert fyld til en kage.<br />Og Jeg er selv en smule kræsen, så det er oftest det samme Jeg vælger.<br /><br />Hilsen KarinaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-7110993971414856342014-04-29T16:40:06.081+02:002014-04-29T16:40:06.081+02:00Hej.
Den glasur der er på toppen, er den fast nok...Hej. <br />Den glasur der er på toppen, er den fast nok så man kan ligge et sukker billede på uden at det vil smelte? Og ved du om derved noget med at et sukker billede bliver opløst af flødeskum ? Jeanette83https://www.blogger.com/profile/04138125553076787434noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-40617022521797888052014-04-13T21:23:08.247+02:002014-04-13T21:23:08.247+02:00Ja det er den opskrift. Brug 1 gange opskriften i ...Ja det er den opskrift. Brug 1 gange opskriften i en form på 24 cm og del den i to. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-43752590010145144802014-04-12T21:08:24.295+02:002014-04-12T21:08:24.295+02:00Hej er det din opskrift på sukkerbrødsbunde som du...Hej er det din opskrift på sukkerbrødsbunde som du bruger til Othellokagen? Og skal man lave den opskrift som står inde på linket under lagkagebunde eller skal den ganges op?:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-63200012842880667952013-11-22T22:03:13.427+01:002013-11-22T22:03:13.427+01:00Tusind tak. Det kan være svært at dele den i mere ...Tusind tak. Det kan være svært at dele den i mere end to. Men når du har delt den i to kan du file hele vejen rundt for at skrælle ekstra af så de bliver tyndere. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-80879188959988981972013-11-09T21:22:39.983+01:002013-11-09T21:22:39.983+01:00Hold da op...lidt af et arbejde. Men for søren, hv...Hold da op...lidt af et arbejde. Men for søren, hvor var det alle anstrengelserne værd:-). Dog ville jeg gerne have bundene en smule tyndere. Har du et tip til, hvordan man kan dele lagkagebunden i tre bunde i stedet for to.....uden at den falder helt fra hinanden. Kan det gøres med en kniv?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-89384751300948286592013-09-18T17:12:58.923+02:002013-09-18T17:12:58.923+02:00Tak for din søde kommentar. Jeg har ikke prøvet at...Tak for din søde kommentar. Jeg har ikke prøvet at erstatte mel med maizena, men jeg ville da godt turde prøve. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-13952991351917217012013-09-11T23:26:49.333+02:002013-09-11T23:26:49.333+02:00Ej hvor ser den lækker ud! :-D
jeg har lige et sp...Ej hvor ser den lækker ud! :-D <br />jeg har lige et spørgsmål til cremen. Tror dy at man kan bruge maizena i stedet for alm. mel? da jeg ikke kan tåle gluten. Bundene skifter jeg bare ud med nogle glutenfri lagkage bunde så det er ikke noget problem. <br />Mangel hilser Camilla millahttps://www.blogger.com/profile/06932783406006598837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-85070421315847929032013-08-01T12:59:12.723+02:002013-08-01T12:59:12.723+02:00Din forlovede kan meget vel have smagt en Othellol...Din forlovede kan meget vel have smagt en Othellolagkage med chokolade ovenpå. Som jeg skriver i mit tip til allersidst i indlægget, så skriver jeg, at man godt kan bruge mørk chokolade i stedet for chokolade glasur. Bruger man chokolade, så tilsæt lidt smør under smeltningen af chokoladen, da den da bliver nemmere (blødere) at skære. Hvis du ikke tilsætter smør, vil chokoladen ofte knække, når man skærer i den og dermed virke lidt hård. Jeg har lavet den med chokolade flere gange og dette er selvfølgelig noget tungere end hvis man bruger chokoladeglasur. Da jeg har børn, så er udgaven med chokoladeglasur lidt mere børnevenlig, men jeg er bestemt enig med din forlovede i, at en Othellolagkage med rigtig chokoalde er skønt :-)Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-15431641583778459002013-08-01T06:48:19.776+02:002013-08-01T06:48:19.776+02:00Min forlovet siger at den chokolade glasur der kom...Min forlovet siger at den chokolade glasur der kommer på toppen ikke er glasur! han siger at den ikke er hård og er meget blød i det, hvilket er det han elsker ved en othello lagkage.. men alle opskrifter jeg har fundet, har været med almindelig chokolade glasur.. har aldrig smagt othello lagkage før så jeg aner ikke hvordan den skal være, men han siger han tror der er brugt meget smør til chokolade cremen/glasuren fordi den er så cremet og blød og det kan jeg bare ikke forstå :/ Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-60332452075745093922013-05-05T09:41:05.161+02:002013-05-05T09:41:05.161+02:00Øv, sikke noget. Men mon ikke, at cremen ikke er l...Øv, sikke noget. Men mon ikke, at cremen ikke er lykkedes for dig. Jeg deler naturligvis ikke opskrifter, der ikke virker og giver flydende cremer. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-33337636759443058672013-05-04T18:35:29.672+02:002013-05-04T18:35:29.672+02:00Dårlig opskrift. Kan ikke anbefale. Har prøvet ops...Dårlig opskrift. Kan ikke anbefale. Har prøvet opskrifter der var bedre. Cremen flyder ud. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-2254745334541904012013-03-23T10:09:43.050+01:002013-03-23T10:09:43.050+01:00Undskylder det meget sene svar, men jeg er lidt ba...Undskylder det meget sene svar, men jeg er lidt bagud med alle de kommentarer og mails jeg får. <br /><br />Lyder godt, at du kan bruge opskriften. Der er forskel på glukosesirup og almindelig sirup. Men langt de fleste større supermarkeder har efterhånden glukosesirup på hylderne (selv herude på landet hvor jeg bor :-)Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-28989075968882664482013-03-23T10:08:21.140+01:002013-03-23T10:08:21.140+01:00Undskylder det meget sene svar, men jeg er lidt ba...Undskylder det meget sene svar, men jeg er lidt bagud med alle de kommentarer og mails jeg får. <br /><br />Glukosen giver marcipanen lidt mere smidig konsistens. Almindelig marcipan kan nemlig blive noget fedtet i det når man skal arbejde med det på den måde. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-57405285539919041752013-03-07T15:53:50.159+01:002013-03-07T15:53:50.159+01:00Det er da en opskrift jeg bestemt må prøve, endte ...Det er da en opskrift jeg bestemt må prøve, endte på din blog pga lagkagebunde-opskriften. Kan man bruge alm lys sirup, eller er det noget vidt forskelligt fra glukosesirup? Maria // Husmor-Logikhttps://www.blogger.com/profile/15154345568568210877noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-46501916328919552552013-03-03T18:02:10.949+01:002013-03-03T18:02:10.949+01:00Hvilken effekt hAr det at blande glukose i marcipa...Hvilken effekt hAr det at blande glukose i marcipanen?Helle C.https://www.blogger.com/profile/16356568985090772700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-69104722753294546542013-02-09T10:31:51.418+01:002013-02-09T10:31:51.418+01:00Sikke noget med den hjernerystelse. Håber at du er...Sikke noget med den hjernerystelse. Håber at du er ved at være frisk igen. Jeg kommer desværre lidt sent med svaret :-( Men jeg kan ikke nå at svare alle fra dag til dag. En lagkage smager efter min mening faktisk bedst når den har fået lov at trække en dag. Så jeg ville lave den dagen før du skal bruge den. Men husk at der er fløde i, så den holder sig ikke i mange dage. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-15146561192943854192013-02-07T12:13:48.693+01:002013-02-07T12:13:48.693+01:00Er du gal den ser god ud!! :)
Og jeg går her hjemm...Er du gal den ser god ud!! :)<br />Og jeg går her hjemme med hjernerystelse, så det er da vidst et projekt, jeg kan få nogle timer til at gå med!<br />Men kagen skal først bruges lørdag til middag, er det for tidligt at lave den nu så? For tænker om man kunne bage bundene i dag, og lægge den sammen i morgen? :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-69559441696394809402013-01-17T21:03:39.095+01:002013-01-17T21:03:39.095+01:00Så ville jeg smøre det på den miderste kagebund in...Så ville jeg smøre det på den miderste kagebund inden du lægger cremen på. Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2629175011016029900.post-23602614193113048922013-01-14T15:45:11.656+01:002013-01-14T15:45:11.656+01:00Når man køber den hos bageren er der også noget ma...Når man køber den hos bageren er der også noget marmelade i, hindbær tror jeg. Hvor ville du smøre det på i denne opskrift?Anonymousnoreply@blogger.com